Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, mit tegyek? A barátommal 2,5 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem, de néha úgy érzem, hogy lemaradtam valamiről, mert túl fiatalon ismertem meg...
2 rövid kapcsolatom volt előtte, és nagyon hiányoznak az egyéjszakás kalandok kötelezettségek nélkül és a lángoló szerelem is, az izgalom, hogy vajon bejövök-e valakinek, a flörtök, stb. De a barátomat nem akarom elveszíteni.
Viszont barátom egyik haverjával megismerkedtem közelebbről szombaton, együtt buliztunk, és mivel barátom nagyon részeg volt, észre sem vette, hogy flörtölgettünk. És asszem bejövök neki, de nekem ő nem tetszik és furának is tartom, nem kedvelem túlzottan, de olyan különleges mégis és nagyon megfogott. Szombat óta állandóan rá gondolok, olyan különleges és titokzatos, de mégsem jön be, szóval ezt nem értem. Még egyszer meg is sértett, mégis vannak pillanatai, megnyílvánulásai, amikor azt hiszem, hogy jó lenne vele lenni. Azóta minden nap azt várom, hogy csütörtök legyen, hogy mehessünk bulizni, hogy találkozhassak vele. Miért van ez? Hogy lehet, hogy nem tetszik, mégis csak rá gondolok? Mit tegyek? :S
Előre is köszi a válaszokat!
Hagyjátok már békén...
Hány éves vagy amúgy? És a barátod? Lehet egy tippem?:)) Te 18, a barátod meg mondjuk 20? Na jó ez csak tipp volt, tényleg kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!