Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tekint rám minden lány úgy mint 1 barátra?
Túl megértő vagy, és többet kéne kezdeményezned.
Am ez a legszemetebb dolog, amit egy lány mondhat egy fiúnak, mert még arra sem méltatja, hogy a szemébe mondja, hogy le van szarva magasról...
Nem nézel ki elég jól, és/vagy nem férfias a viselkedésed.
Én olyan vagyok aki nem néz ki jól és nem férfias a viselkedése, jó kombó. :):):):)
hát valami hasonló elöttem szólokhoz.
Legyél kicsit kemény is meg rendes is.
Igazság szerint sok mindent tudnék erről írni, így csak tömören írok egy-két dolgot :-)
-biztos vagyok benne, hogy a kinézeteddel nincs baj
-ne úgy legyél megértő, mint egy barátnő. hogy megdöglött a kutyája és ezért ő milyen szomorú, azt nyugodtan sírja ki a barátnőinek. persze hallgasd meg, de amint elmondta válts egy másik, vidámabb témára
-próbálkozz minél több fizikai érintéssel
-a lány dolga, hogy jól nézzen ki, a tied az, hogy azt csináld amihez kedved van ;-)
-ha randizol, ne azt érezze a lány, hogy miatta vagytok pl a kávézóban; ő feleljen meg neked!
-pl ha el akarod kérni a számát, ne úgy tedd, hogy : megadnád a számod?. hanem nyomd a kezébe a telót: írd be a számod!
Sok sikert! Itt a nyár, rengeteg lehetőséged van:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!