Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyton rá gondolok, vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton rá gondolok, vele álmodok, teljesen megőrjít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam 6.ban átment gimibe, és most az új osztálytársai között van egy elképesztően helyes fiú. Mindig mesél róla az osztálytársam, hogy miket csinál, és akkor röhögőgörcsöt kapok az biztos, tehát nagyon jófej NAGYON!!! Kétszer láttam még csak, de akkor sem beszélgettük túl sokat, de facebookon néha rám ír. Meg amikor összevesztem a volt osztálytársammal, akkor is rám írt, hogy most mi a helyzet, meg együttérző volt, mert őt is csesztették telefonon. (már kibékültem velük ez mind1) és mostanában folyton vele álmodom, és nem tudom kiverni a fejemből! Ő ilyen vagány srác, szóval nem nagyon merem elhívni valahova, mit csinálhatnék?14/L
2011. jún. 23. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Vard meg hog o hivjon, nehany srac azt szereti ha o kezdemenyez, en mar egyszer megjartam. Tul ramenos voltam, elhivtam setalni es ezzel talan elrontottam mindent, ugyanis addig eleg jol haladtak a dolgok:dumaltunk neten csak nem akart elhivni valahova, en megtettem es ezzel mindent elrontottam.

szerintem vard meg mig raveszi maagt hogy o hivjon teged:)

2011. jún. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!