Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 8 év korkülönbség? 21 éves lány 29 éves pasi.
S még arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek van e értelme ennek az egésznek..
21 éves vagyok és próbálkozik egy 29 éves srác...
szerintetek csak szexet akar., vagy komolyabbat? (ennyi év soknak számít kapcsolat terén?)
+ én nem vagyok valami tapasztalt.. viszont ő igen... ez rossz pontnak számít?
Én szerintem egy 29 éves férfi komolyabb kapcsolatot akar már. És szerintem tök jó az, ha tapasztalt... :) Én is idősebb férfit szeretnék. :)
L/18
szerintem is csak szexet akar, és egy szép fiatalos testet.
hacsak nem a belsőd miatt akar veled lenni
NA igen,29 éves férfira már nem mondjuk hogy srác..
Egyébként ebben az esetben nem nagy a körkülönbség,hiszen 2 felnőtt emberről van szó.Hogy működik-e,azt csak az idő mondja meg.Lehet,hogy működik,de az is lehet hogy az első szex után lelép.Előre nem lehet tudni.
Senki nem tudja előre,hogy a kezdődő kapcsolata tartós lesz vagy sem.Az kialakul.Ha azt akarod hogy tartós legyen akkor tegyél is érte..Ilyen egyszerű
Jav.. akkor férfi.. és kb 1 éve ismerem... gyakran találkoztunk a munkahelyből kifolyólag....
és kb 1 hónapja kezdett el írogatni fb-on.. meg rendszeresen hívni telón.. s személyesen is találkoztunk már párszor melón kívül....Me gén eléggé tapasztalatlan vagyok pasi terén.. mindössze 2 pasi volt akivel komolyabb volt... és tartok kicsit, hogy nem vagyok elég jó, tapasztalt...
Abszolút jó korosztály vagytok együtt.
Egy módon megtudhatod. Menj bele, hagyd, hogy történjenek a dolgok, de ne add oda magad 2-3 hónapig. Ha vár rád, komolyan vesz. Ennyi.
tavaly január óta vagyok együtt a barátommal. ő 29 én most töltöttem a 22-t. előző barátommal is nagy volt a korkülönbség. Ott 1el több is volt.
Minden renden, nincs semmi problémánk ami a korkülönbségből adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!