Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány/nő, aki szereti, ha birtokolják?
Figyelt kérdés
...és nem az az emancipált szuperfüggetlen akar lenni, aki azt hiszi mindent megtehet, akár párkapcsolatban van, akár nem? (pl. fiúkkal barátkozás eszetlenül, randizgatás stb.) És nem szalad el, ha féltékeny a párja, meg nem jön állandóan a "nem vagyok a tulajdonod" szöveggel...
Csak a kíváncsiság kedvéért, jó lenne tudni mennyi esélye van még egy ilyen oldschool alkatnak mint nekem normális párkapcsolatra ebben az elfajzott társadalmi kultúrában. Köszi a válaszokat. 27f
Ismerek olyan kapcsolatokat, ahol tök liberálisak egymással, és nincs megcsalás, se probléma, szeretik egymást, de valahogy nekem szükségem van a biztonságérzetre, amit (mivel kaptam már egy-két pofont ilyen téren az élettől), sajnos most már csak az ad meg, ha kellően nagy körön kívül vannak a párom körül lebzselő "hímek"... De ezt a "defektet" leszámítva nagyon tudok szeretni, és mindent megadnék egy nőnek, akit szeretek és szeret, és azt se érzem, hogy kevésbé lennék szeretetreméltó, egyszerűen van egy érzékeny pontom, ami ellen nem tudok tenni. :(
2011. jún. 22. 13:14
12/21 anonim válasza:
ma 13:10
Ez viszont szerintem természetes igény és nem birtoklás.
Viszont abban nincs igazad, hogy az ellenkező neműek barátsága minden esetben képmutatás. A páromnak pl. már vagy tíz éve van egy lány barátja, akinek szintén van párja. De ők soha nem mennek el kettesben sehova, sőt a lány még csak el se jön, ha én véletlenül nem vagyok itthon.
2011. jún. 22. 13:15
13/21 A kérdező kommentje:
13:15: na hát erről beszélek, ez így rendben is van, én is ezt várnám el kb.
Kedves 12:48-as, reménysugarat adtál, ha egy van, akkor több is van még ilyen.:) (kicsit most el vagyok keseredve emiatt, de most jobb lett)
2011. jún. 22. 13:22
14/21 anonim válasza:
Igen, birtokol épp valaki 1,5 éve :)
De biztos te is találsz magadnak egy normális nőt, aki nem fog veled úgy viselkedni, ami neked zavaró, vagy kellemetlen.
2011. jún. 22. 13:23
15/21 anonim válasza:
Szerintem a fiúbarát téma egyáltalán nem képmutatás. Nekem pl. az egyik legjobb barátom hímnemű, egy csoportba járunk az egyetemen, együtt megyünk indexet aláíratni, mivel neki van sebészeti gyakorlata megtanított varrni (orvosisok vagyunk) stb. Nekem ő olyan, mint egy báty, szimpla barátságot érzek iránta, és ő is irántam. Mindkettőnknek van párja, én ismerem az ő párját is személyesen, és kedveljük egymást :) Tudja, hogyha velem van, akkor nem kell félnie, mert nem tudunk úgy nézni egymásra, mint férfi és nő, csak testvérként. Én is majd bemutatom a páromnak, ha vége a vizsgaidőszaknak. A párom megbízhat bennem, tudja, hogy én a világ legundorítóbb dolgának tartom a megcsalást, tudja mikor beszélek a sráccal stb. Amikor emailezünk, direkt mindig megkérem, hogy ne úgy köszönjön el, hogy puszi, nehogy félreértés legyen, ha a párom elolvasná.
2011. jún. 22. 13:25
16/21 anonim válasza:
Vannak nők, akik ELTŰRIK, de senki sem élvezi.
2011. jún. 22. 15:04
17/21 anonim válasza:
Hű. Neked tuti bika a horoszkópod :D Amúgy, igen, létezik ilyen lány. Én is ilyen vagyok, de nekem van barátom. Keress szűz vagy bak horoszkópú lányt. Őket többnyire nem zavarja az ilyesmi :D
17/L
2011. jún. 22. 19:40
18/21 A kérdező kommentje:
nyilas vagyok...
2011. jún. 22. 21:02
19/21 anonim válasza:
Akkor úgy tűnik rád nem nagyon igazak azok, amiket a horoszkópod ír. Előfordul ilyen. :) A nyilasok általában szeretnek szabadok lenni, és nem szeretik, ha birtokolják őket. Egyébként a szűz és bak horoszkópú lányokat boldoggá teszi, ha birtokolják őket, de ha a nyilas többi jellemzője igaz rád, akkor velük nagyon sok veszekedésre számíthatsz. Hozzád a mérleg és az oroszlán illik, de ők jobban szeretnek szabadabbak lenni, és tőlük tényleg megkaphatod a 'Nem vagyok a tulajdonod.' dumát.
2011. jún. 26. 11:10
20/21 anonim válasza:
Haha, ekkora butaságot. Bak vagyok, én írtam az első választ. Ha már a szelét is megérzem annak, hogy engem valaki birtokolni vagy irányítani akar, lapát. Nem tűröm, hogy az önállóságom csorbát szenvedjen, a párom nem az apám, aki parancsolgathat. (Sőt, apám sem parancsolgathat:D) Úgy néz ki, több helyen megbukni látszik az ezoterikus maszlag:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!