Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan lány/nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány/nő, aki szereti, ha birtokolják?

Figyelt kérdés

...és nem az az emancipált szuperfüggetlen akar lenni, aki azt hiszi mindent megtehet, akár párkapcsolatban van, akár nem? (pl. fiúkkal barátkozás eszetlenül, randizgatás stb.) És nem szalad el, ha féltékeny a párja, meg nem jön állandóan a "nem vagyok a tulajdonod" szöveggel...

Csak a kíváncsiság kedvéért, jó lenne tudni mennyi esélye van még egy ilyen oldschool alkatnak mint nekem normális párkapcsolatra ebben az elfajzott társadalmi kultúrában. Köszi a válaszokat. 27f

2011. jún. 22. 12:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Igen, az önbizalomhiányos lányok, akiknek az egyetlen önbizalomforrásuk a párjuk, bizonyára szeretik, ha birtokolják. Néha egy-két pofon, számonkérés, csak hogy tudja, hol a helye:D Az összes eddigi fiúbarátjától elvágni, mert mégsem járja hogy ő más férfiakkal beszélgessen. Ideális kapcsolat, a nők nagy része gondolom ilyen társra vágyik. Neked elég komoly önértékelési zavarod lehet, ha azt gondolod, azért mert beszél egy fiúval, meg fog téged csalni. Próbálj egy kis önbizalmat szerezni.
2011. jún. 22. 12:46
 2/21 anonim ***** válasza:
17%

,,ha nagyon részeg lennék, egyenlő munkáért még egyenlő bért is adnék a nőknek" Hofi.

Igen, ez sajnos eléggé a nyakunkra nőtt. Nem avgyok nőgyűlölő egyáltalán, de ez az egyenjogúság mizéria nekem is kezd az agyamra menni. Mind két nemnek megvan a saját feladatköre, amit tessék betartani. Miszerint a Fiú udvarol, a Lány választ.. Nem fordítva, mert ott kezdődnek a problémák, megcsalások stb stb.. vannak még ilyen lányok, akik nem ugranak rá egy fiúra mert megtetszik neki.. Csak őket nehezebb megtalálni:)

2011. jún. 22. 12:46
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Én simán ilyen vagyok. Én szeretem ha a tulajdonának néz, hisz az övé vagyok. Soha nem randizgatnék, nem beszélgetek fiúkkal, de ez oda-vissza működjön. Én is féltékeny vagyok, szóval megértem, a féltékenységet. De ez mind úgy működik csak, ha ez a helyzet kölcsönös, és senki részéről nincs randizgatás meg ilyenek..
2011. jún. 22. 12:48
 4/21 anonim ***** válasza:
Elsőnek: Nem arról van szó, hogy ne legyen fiúbarátja meg nem mehet sehová stb.. De sok lány nem tudja az ésszerűség határait ilyen téren, és sok fiú bizony kihasználja ezt.. És itt lehet akármekkoraa egyenjogúság, én akkor is szóvá tenném, ha a barátnőőm így viselkedik, mert én sem flörtölgetek más lányokkal, főleg nem úgy, hogy tudjon róla..
2011. jún. 22. 12:48
 5/21 anonim ***** válasza:
12:48 Örülök hogy vannak még értelmes lányok, akik így gondolkodnak.
2011. jún. 22. 12:50
 6/21 anonim ***** válasza:
Én is örülök, hogy van aki ezt értékeli.
2011. jún. 22. 12:51
 7/21 anonim ***** válasza:

Senki nem szereti, ha birtokolják, legalábbis egészséges lelkületű ember biztos, hogy nem.

Amit leírtál, azok egymástól független dolgok. Nem hiszem, hogy valaki örülne, ha megszabnád, kikkel barátkozhat és kikkel nem. A randizgatás másokkal viszont ha van valakinek egy kapcsolata, szerintem sem megengedhető sem nőnek, sem férfinek.

Attól pedig nem szalad el mindenki, ha néha kicsit féltékeny a párja, csak akkor, ha ez már beteges méreteket ölt.

2011. jún. 22. 12:52
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám elviselni hogy uralkodjanak rajtam-egyből lázadnék és dobnám a pasit.

Nem vagyok féltékeny, ha nem ad nagyon konkrét okot rá.

Nem szoktam más pasikkal flörtölgetni

Nem szoktam pasiknál kezdeményezni, nyakukon lógni.

A legjobb, ha egyenrangú a kapcsolat, ezt nem kell ecsetelnem miért, gondolom.

27N

2011. jún. 22. 12:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyközépút elvet vallom. Vannak fiúbarátaim, akikkel jól elvagyok, és nem szeretném, ha meg kéne velük szakítani a kapcsolatot. Viszont felháborítónak tartom a "randizgatást", mindkét fél részéről. Egy kis féltékenység még jól is esik az embernek, de ezt sem szabad túlzásba vinni. Örömmel beszámolok arról, hogy hol voltam és kivel, de azt már nehezen tűrném, ha állandóan belenézne a telefonomba, vagy az e-mailjeimbe. Oda vissza várom el a dolgokat, tehát rá is legyen érvényes. Summasummarum a lényeg a mértéktartás.
2011. jún. 22. 13:02
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Kedves hölgy, aki írta, hogy szereti ha birtokolják: téged birtokol épp valaki? :)

Nos, nem arról van szó, hogy ha már szót vált egy hímneművel, arra ugranék, hanem (példák előző kapcsolataimból):

- srác randira hívja, lány megmondja neki, hogy bocs de van párom, erre a srác ajánlata: ok, maradjunk barátok, így ilyen címszó alatt továbbra is találkoznak, elmennek kirándulni kettecskén, csak mert barátok...

- fiúbarát felmegy a lány lakására, és elvannak kettesben

és hasonló esetek.

Nem lenne bajom a fiúismerősökkel, ha valamilyen keretek között folyna a dolog, ami mindenkinek jó. Nem akarok ketrecben tartani senkit, de ez a fiúbarát dolog szerintem csak képmutatás (vagy én vagyok primitív, hogy nem barátkozok "csak úgy" lányokkal?). És nagyon sok nő mintha nem tudna/akarna tudomást venni erről a (szerintem) tényről.

Természetesen épp ezért én se barátkozok nőkkel, ha valaki elutasít, és épp nincs párom, akkor persze felajánlom a "barátságot", hátha meggondolja magát vagy addig szakít az aktuális párjával (bár utóbbi már a gerinctelen kategória, azt csak ritka esetben alkalmaznám, ha látom hogy boldogtalan).

2011. jún. 22. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!