Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt láttok egy kapcsolatra ha ekkora a különbség?
Leírtad a mi kapcsolatunkat.
23 vagyok, ő 25, 4 éve vagyunk együtt. Minden a legnagyobb rendben működik, egyszer volt problémánk abból, hogy tett egy olyan kijelentést: "Okosabbnak hiszed magad". Megbeszéltük és rájött, hogy butaság, mert az intelligenciát nem a diplomával osztják. Amiatt több problémánk volt, hogy spórlós személy, de valahogy mindig megoldjuk. Ezen kívül harmónikus a kapcsolatunk, esküvőt tervezünk:)
"intelligenciát nem a diplomával osztják"
Ezzel egyetértek.Nem is azért soroltam fel ezt,hogy kevesebbre tartanám a fiút az iskola hiánya miatt. Inkább azért mert emiatt is teljesen más körökben mozognak.
Ez a srác hozzáállásától is függ.
1.Én nemrég szakítottam egy sráccal, mert nálunk is ez volt a helyzet - amiből nem lett volna probléma, ha nincs kisebbségi komplexusa. Állandóan azzal "védte" magát, hogy lehet, ő csak egy gyári munkás, de én NŐ vagyok. És mindig azt mondogatta, hogy ez csak poén, de túl sokszor hozta fel ezt a témát ahhoz, hogy csak egy ártatlan viccelődés lenne. Erre még rátett egy lapáttal a féltékenysége, az külön érdeklődési körökről nem is beszélve.
2.Egy ismerősöm is képzettebb, mint a vőlegénye, viszont ők ebből nem csinálnak problémát. Boldogabbak nem is lehetnének. Van egy közös érdeklődési körük, kompromisszumképesek.
Ha jól érzed magad a kapcsolatban és nem akar a fejedre nőni, akkor nincs akadály =)
Akkor se valami cukiságokat írtál róla..
"fiú 25,egyszerű munkával,semmi iskolai végzettséggel. Nem nagyon mozdul ki mert mindenre sajnálja a pénzt inkább csak otthon ül."
Mind1..valószínűleg neked jól esne ha így vélekednének rólad...Sok sikert hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!