Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kérdeztétek meg tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdeztétek meg tőle?

Figyelt kérdés

Van egy lány akitől megszeretném kérdezni hogy mit gondolna arról ha több lenne közöttünk mint barátság vagy hogy lenne-e kedved eljönni velem valahova.

Ez nekem a legelső ilyen alkalom.

Ti a legelső barátnőtökél hogy kérdeztétek meg tőle több legyen köztetek?Msn-en vagy elhívtátok sétálni?

Ilyenekr lennék kiváncsi.

előre is köszi a válaszokat.

2011. jún. 21. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:

hívd el sétálni és kérdezd meg tőle így ahogy leírtad..de semmiképp se msnen mert élőben látod a lány reakcióját is..csak bátran,ugy se veszíthetsz semmit..

sok sikert!!:)

21/L

2011. jún. 21. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de azért elmesélem velünk hogy volt:)

Mi neten keresztül ismerkedtünk meg, alapból úgy állt hozzám, hogy nem barátkozni akar, és amikor elhívott, akkor előre megmondta, hogy ő ezt komoly randinak képzeli, úgyhogy én is úgy álljak hozzá. Nagyon édes volt, tetszett, hogy ilyen magabiztos, meg persze rögtön tudtam, hogy hogyan viszonyuljak hozzá. Szerintem hívd el a lányt moziba, mondd hogy te fizetsz és abból azért már biztos leesik neki, hogy ez nem csak egy haveri találkozás. Sok sikert!

2011. jún. 21. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de leírom amit akarok, ha nem gond. :D

Szerintem ha már elég jól összehaverkodtál vele, beszélgettél vele sokat akkor nyugodtan mondd meg neki msn-en, hogy 'Figyelj, nem tudom mit szólsz hozzá, de én szeretnék veled találkozni és sétálni egyet meg fagyizni.' A fagyizást kicserélheted akármilyen más programra, ez csak példa volt. De most, hogy nyár van, mindenkinek jól esik egy hideg fagyi, nemde? :D Az a lényeg, hogy ne görcsölj rá, legyél vele konkrét de közben ne legyél nyomulós. Remélem menni fog! :))

2011. jún. 21. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2011. jún. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!