Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ez nektek rosszul esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez nektek rosszul esne?

Figyelt kérdés
Megmutatod a barátodnak az új fürdőruhádat,örülsz neki,Ő pedig ezt mondja:"Ebben kicsi/kisebb a melled,melltartóban sokkal jobb/nagyobb.."
2011. jún. 21. 21:11
 1/8 A kérdező kommentje:
..és emellett fintorogva néz rád
2011. jún. 21. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:

én visszaszólnék neki, h "neked meg ebben a fürdőnadrágban sokkal kisebbnek néz ki a t.köd!" :D

sz@rul esne.

épp bosszankodok, h nem kapok fürdőruhát normálisat :@ nemtom, h csinálják mostanában őket, de 1 melltartóban szép melleim vannak, fürdőruhafelsőben +, mint v.mi pasi, aki tévedésből vette fel :D

menjünk reklamálni a fürdőr. készítő céghez! :D

2011. jún. 21. 21:14
 3/8 anonim válasza:
Nem csak rosszul esne hanem úgy képen törölném hogy egyből kétszer akkorát látna.A barátnak az a dolga hogy dicsérje a lányt ha kicsi a melle ha nagy ha lóg ha nem.
2011. jún. 21. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Háhá,ez aranyos volt. :D Holnap vissza is szólok neki! ;)
2011. jún. 21. 21:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Így van második!
2011. jún. 21. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Fúh hogy a fenébe ne esne rosszul :(

Tán ő a megtestesült férfiasság meg tökéletesség? :P

2011. jún. 21. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem volt már hasonló "bókokban" részem. k.rva sz.r... :(
2011. jún. 21. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
igen, de én nem veszek olyat, amiben kicsinek látszik
2011. jún. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!