Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vok egy 16 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vok egy 16 éves lányba de zavar engem hogy kiskorú és nem lehet köztünk semmi szex mivel nem szeretném ha az anyja feldobna szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
xd
2011. jún. 21. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy tudatlan vagy. A törvények szerint 14 éves kor felett bárki bárkivel szexelhet.

AZ ANYJA NEM JELENTHET FEL TÉGED, vagy ha igen a rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntetné a nyomozást.

Mert egyszerűen a lány már elmúlt 14, ezért lehet veled simán. Ezt jegyezd meg.

2011. jún. 21. 20:29
 13/16 A kérdező kommentje:
Na végre hasznos információ köszi , ezt tényleg nem tudtam ezzel nem voltam tisztába eddig mert mindenki mást mond
2011. jún. 21. 20:30
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Igaz hogy 16 évesen még kiskorú, de liliomtiprásról csak akkor van szó ha az egyén 14 év alatti.Magyarul, nyugodtan kamatyolhatsz a csajjal.Nem lesz következménye.
2011. jún. 21. 20:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiskoru Cundra!!! Az csak 14 év alatt van, hanem fiatalkoru.Ha nem tudsz valamit akkor ne ird le, mert nem fontos butaságot irni.
2011. jún. 21. 20:48
 16/16 anonim válasza:
0%
veled egykoru csajt nem kapsz?
2011. okt. 9. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!