Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én érzem rosszul, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én érzem rosszul, vagy tényleg furcsa?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a barátomat, és bármit megtennék érte. Hétvégén dolgozott, megbeszéltük, hogy én elmegyek szórakozni a barátnőmmel. Azt is megmondtam neki, hogy hol leszünk, mikor jövünk el onnan stb. Ott a buliban találkoztunk a közös barátainkkal. Én úgy gondoltam, hogy abból nem lehet baj , ha baráttal táncolok, hiszen ő tudja, hogy van párom, nem fog fogdosni stb. Ez így is történt, viszont a párom egyik haverja is feltűnt ott, és alpári módon kezdett engem szidalmazni, hogy hogy lehetek ekkora ..., és mit fog ehhez szólni a párom, ha megtudja. Én azonnal fogtam magam, és hazajöttem taxival. Felhívtam a páromat, elmondtam neki mindent, úgy ahogy volt.Erre ő csak annyit mondott, hogy majd meglátja hogy a haverja mit mond neki, de ezentúl én egy "k*rva szót ne szóljak", ha ő valahol odamegy táncolni csajokhoz.Ebben az a különbség, hogy mikor együtt megyünk szórakozni (és mindig együtt megyünk, ez egy kivételes alkalom volt) ő akkor megy oda az orrom előtt másokhoz táncolni, én pedig csak gondoltam ne álljak ott mint egy darab fa, táncolok egy ismerőssel.

Tehát csak szerintem furcsa, illetve érthetetlen, hogy ezen megsértődött?

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.:)

2011. jún. 21. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha az én pasim barátja megszégyenítene egy szórakozóhelyen a barátaim előtt, valószínűleg kikaparnám a szemét. Ha a párom neki adna igazat, akkor automatikusan "ex" jelzőt kapna.

Ez itt bizalmi kérdés.. Két ember, aki bízik egymásban eljár szórakozni oda és akkor, ahogyan kedve tartja. Kevesen egymás tükörképei, hogy ugyanazokat a dolgokat élvezzék, és én magam részéről soha nem vinném magammal a barátom olyan helyre, amit tudom, csak értem vállal. Ugyanígy az sem kikapcsolódás, ha mindig együtt megyünk mindenhova, kellenek a külön élmények is, sokféle okból..

Nem tettél semmi rosszat, a pasidat is inkább csak az bántja szerintem, hogy a barátja úgy fogta fel, a háta mögött flörtölgetsz másokkal. Helyre kell őt tenni, és elfelejteni az egészet. Azért én biztos nem állnék szóba többet azzal az alakkal..

2011. jún. 21. 20:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, ez meg a másik: most bunkózik, zsarol, és végül nagy kegyesen megbocsát, learatja a plusz figyelmet és törődést, és elvárja hogy soha a büdös életben többé ne merj elmozdulni a lába mellől, mert még a végén megint egy "másik pasi ölében" kötsz ki..

Ha bármiben is korlátozni akarna, akkor hagyd a fenébe, ne engedd neki. Te nem tettél semmi rosszat, eszedbe sem volt megcsalni vagy ismerkedni.. Ha nem hiszi el, akkor halálra van ítélve a kapcsolat, illetve ha együtt maradtok akkor a boldogságod.

2011. jún. 21. 20:44
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mégegyszer, mentek a zöld kezek!:)

Igazából tudom, hogy igazatok van az önbecsülés dologban, de nem tudom, hogy változtathatnék rajta.

Jaj, azt elfelejtettem, hogy a párom mikor elmondtam neki a véleményemet a haverjáról, úgy reagált, hogy ne haragudjak a srácra, mert úgyis mindig jön velünk ha megyünk bulizni.:)

2011. jún. 21. 20:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszi az irigyeknek, akik lepontozták a normálisan működő kapcsolatomat. Nem tehetek róla, ha ti máshogy gondolkodtok, nekünk egyszerűen nem hiányzik az egymás nélküli bulizás. Attól, hogy ez nektek fáj, még nem kellene lepontozni.
2011. jún. 21. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj, de én hozzá sem nyúltam a pontokhoz... Az meg hogy irigy lennék, hááát igen távol áll tőlem. Nekem nincs gondom a szerinted normálisan működő kapcsolatoddal, mert egyáltalán nem érdekel, hogy te hogy alakítod az életed. Engem főként a sajátom érdekel (szerintem mást is), ne legyél ennyire öntelt.
2011. jún. 21. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem pontoztál, akkor nem neked szólt az üzenet. Távol álljon tőlem az önteltség... Én nem pontoztam le senkit, mert külön jár szórakozni, akkor engem sem kell mindjárt piros kezekkel dobálni, ha valakinek nem tetszik az, amit írtam.
2011. jún. 21. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Én sem nyúltam a pontjaidhoz, de számomra sem a te verziód lenne a normális kapcsolat mintapéldája. Lehet, most jól érzed magad, de nyugtával dicsérd a napot: 20 évig mondjuk elég lélekölő így élni. Számtalan példát láttam már rá.. Ha te már évtizedek óta élsz ebben a kapcsoltban, akkor pedig ti vagyok a kivétel, nem pedig az általánosan elterjedt példa.

Magam részéről élek továbbra is boldogan az egyéniségünket és személyiségünket megtartó kapcsolatban, hiszen mi éppen azt szeretjük egymásban, hogy annyira különbözünk. Nekem ez jött be - pedig a másik verzióban is volt már részem..

2011. jún. 21. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!