Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz igazat mondott?
Figyelt kérdés
Szóval a barátom(2 hónapja) még sosem mondott olyant, hogy szeretlek, meg ilyesmi, de kb egy hete együtt voltunk egy helyen(kicsi spicces volt) és mikor váltunk el azt súgta a fülembe, hogy imádlak. Persze, tudom, hogy nem imád xD de kíváncsi lennék, hogy komolyan gondolta vagy az alkohol miatt?Csak érdekel, mert ez nem változtat semmin :)2011. jún. 20. 23:13
2/8 anonim válasza:
Az hogy sikerült, hogy 2 hónapja jártok és soha nem mondta hogy szeretlek vagy valami? Lehet én vagyok a maradi, konzervatív idióta... De nem fér bele a fejembe...
3/8 WhiteLabel válasza:
Nekem ebből az jön le hogy nem járnak, hanem csak barátok, vagy mi vagyunk hülyék vagy ülj le 1es..
4/8 A kérdező kommentje:
Dehogyis:)
Csak ez nem szerelem volt első látásra, a vonzalom megvan, de addig nem mondjuk amíg tényleg nem érezzük:) Ez így korrekt. Csak kíváncsi lennék, hogy vajon őszinte volt, vagy az alkohol túllebbentette az érzelmeit:D
2011. jún. 20. 23:28
5/8 WhiteLabel válasza:
Szerintem többre mész ha tőle kérdezed és nem tőlünk, szerinted mi honnan tudjuk hogy a te barátod szeret e téged?
6/8 A kérdező kommentje:
Jól van :)) Menjetek aludni :)) és kösz xD
2011. jún. 20. 23:32
7/8 anonim válasza:
jaj már, valószínűleg kicsit feloldódott a szesztől, és ki merte mondani:) szerintem igazat mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!