Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, ebbe belebolondulok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, ebbe belebolondulok! Tudnál olyat mondani amiért van értelme hinni abban, hogy nekem is lehet egy életre való kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Olvastam itt, hogy akik fiatalon jöttek össze, 5-6 év múlva szétmentek. Arról nem is beszélve hányan megcsalják a párjukat, hányan válnak el még 10-20 akárhány év után is, ne adj isten halnak meg.

Aki azt hitte, hogy megtalálta az igazit és mégsem azoknál mi miatt lett vége a kapcsolatnak?

Erre nagyon fontos lenne, hogy válaszoljatok! Hogy tudjam, hogy mit ne rontsak el.

Azoknak akik ilyen komoly kapcsolatuk volt azok mit csinálnának másképpen ha visszamehetnének az időben?

Vagy így egyáltalán bármi értelme belekezdeni egy kapcsolatba ha úgyis vége lesz? Tudom, hogy kezdeteknél senki nem úgy áll hozzá, de csak vannak valami jelek amik jelzik, hogy mégsem Ő az "egyetlen", már ha van olyan... :(

Van akinek meg egyből összejött első kapcsolatra az igaz szerelem. 2 párt is ismerek a közvetlen környezetemből, a lányok 15-16 évesek voltak fiúk 20 körül. Egyik pár már összeházasodott, másik pár is így fog tenni várhatóan. Nekik és még néhányuknak megadatott ez az áldás. De ők mivel mások? Mi az ami miatt nekik sikerült elsőre?

Lassan azt hiszem, hogy előbb nyerem meg a lottót 6szor egymás után, mint, hogy egy életre való kapcsolatot találjak akivel boldogok is leszünk.

Nem akarok olyan katasztrofális életet, hogy x kapcsolaton túl legyek vagy akár egyetlen szerelmemtől is el kelljen válni. Akkor inkább maradok egész életemben egyedül vagy elmegyek prostinak akkor legalább hasznom lenne a dologból, de így csak felesleges szívfájdalommal lennék gazdagabb. Mennyivel könnyebb azoknak akiknek mindegy, hogy kivel csak szórakozhassanak, mennyivel könnyebb lenne érzéketlen ribinek lenni...

Mindenkinek meg van a párja és az akkor jön amikor nem számítasz rá baromság nem érdekel. Ez nem egy tündérmese! Sajnos.

2011. jún. 20. 20:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
előzőnek: a világnak ez a szelete mindig így működött, évszázadtól, kultúrától, országtól, éghajlattól és mindentől függetlenül ;)
2011. júl. 20. 16:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az életen át tartó szerelem (NEM pedig kapcsolat/párkapcsolat; győlölöm ezt a szót) titka a hasonló humorérzék és az élethez való hasonló hozzáállás. :)

Ha vége a nagy lávnak, annak biztos volt oka, ami előbb-utóbb úgyis megjelent volna hatványozott mértékben.

Mindig érdemes belekezdeni az újba, még ha csalódtál is. Van, amin már nem tudunk változtatni, elszállt. De a jövőt még befolyásolhatjuk. Légy mindig derűlátó. :) Garancia semmire sincs, ezért kell mindig hinni a jobban.

Egy félig-meddig idevágó idézet is eszembe jutott. „Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!”

21f

ui. annyi apróságon széthullhat egy szerelem, hogy nem is lehet felsorolni

2011. júl. 20. 17:10
 23/25 anonim ***** válasza:

nagyon értelenül gondolkozol, de megértelek.

viszont az egy oltári nagy baromság, hogy azt írod, 30 felett már nem lehet normális kapcsolat.

hogy a viharba ne lehetne, ezt honnan szülted?

meuteromék 29 évesen kerültek össze 2 hónap alatt eldöntötték, hogy együtt fognak élni, azóta is együtt vannak.

ezt így nem jelentheted ki, hogy 30-tól megszűnik az élet. XD

a másik...én így gondolkoztam, mint te. aztán azt hittem 18 évesen, hogy megtaláltam életem szerelmét. Volt szex, szerelem(részemről), beleéltem magam, hogy ő az igazi.

4 hónap múlva dobott msn-en. csak annyit írt, hogy nem vagyok szerethető.

azóta nincsenek álmaim, a nagy büdös Valóság, az van.

sokan belémzúgtak közben, mert szép vagyok (minden túlzás nélkül), sokkal próbáltam kapcsolatot kialakítani.

nem megy. üres vagyok. nem tudok érezni, nem vagyok képes a szerelemre többé.

néhányszor szexeltem pááral, testileg kielégültem. lelkileg nem mozgatott meg bennem semmit.

volt aki őrülten küzdött a szeretetemért, hiába mondtam neki, hogy felesleges. sokaknak okoztam csalódást, nem is akarattal, volt, akinek már kezdetben elmondtam, csak nem akart hinni nekem.

irigyellek, amiért te még tudsz reménykedni, hogy szép lesz az életed egy igazival.

de ilyen a millióból 1-nek van.

a lottó 5-öst előbb hazavinnéd. :)

tűzz ki reális célokat magad elé, amikre talán van esély: ha jól tanulsz, később sokat kereshetsz, szép helyekre juthatsz el.

20/L

2011. júl. 20. 19:03
 24/25 A kérdező kommentje:
19:03 De engem kizárólag ez éltet, hogy megtaláljam az egyetlen igaz szerelmem. Ha nem lenne család már rég a temetőben lennék. Vagy lehet azt kéne mondani, hogy elutaztam és többet ne várjanak haza vagy nem tudom.
2011. júl. 20. 21:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Jaj, ilyeneket ne is mondj. Folytatni kell a keresést, mert különben tényleg nem találod meg az igazit. (Igazából most önmagamat is meg kell győznöm, mert én is úgy voltam néhány hónapig, mint te. Mondjuk már kiláballtam belőle félig-meddig. :D ) És látom, hogy sok-sok jelölt lehet az igazi címre. De majd meglátjuk, mit hoz a jövő. :)

17:10-es voltam

2011. júl. 21. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!