Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség, ebbe belebolondulok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, ebbe belebolondulok! Tudnál olyat mondani amiért van értelme hinni abban, hogy nekem is lehet egy életre való kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Olvastam itt, hogy akik fiatalon jöttek össze, 5-6 év múlva szétmentek. Arról nem is beszélve hányan megcsalják a párjukat, hányan válnak el még 10-20 akárhány év után is, ne adj isten halnak meg.

Aki azt hitte, hogy megtalálta az igazit és mégsem azoknál mi miatt lett vége a kapcsolatnak?

Erre nagyon fontos lenne, hogy válaszoljatok! Hogy tudjam, hogy mit ne rontsak el.

Azoknak akik ilyen komoly kapcsolatuk volt azok mit csinálnának másképpen ha visszamehetnének az időben?

Vagy így egyáltalán bármi értelme belekezdeni egy kapcsolatba ha úgyis vége lesz? Tudom, hogy kezdeteknél senki nem úgy áll hozzá, de csak vannak valami jelek amik jelzik, hogy mégsem Ő az "egyetlen", már ha van olyan... :(

Van akinek meg egyből összejött első kapcsolatra az igaz szerelem. 2 párt is ismerek a közvetlen környezetemből, a lányok 15-16 évesek voltak fiúk 20 körül. Egyik pár már összeházasodott, másik pár is így fog tenni várhatóan. Nekik és még néhányuknak megadatott ez az áldás. De ők mivel mások? Mi az ami miatt nekik sikerült elsőre?

Lassan azt hiszem, hogy előbb nyerem meg a lottót 6szor egymás után, mint, hogy egy életre való kapcsolatot találjak akivel boldogok is leszünk.

Nem akarok olyan katasztrofális életet, hogy x kapcsolaton túl legyek vagy akár egyetlen szerelmemtől is el kelljen válni. Akkor inkább maradok egész életemben egyedül vagy elmegyek prostinak akkor legalább hasznom lenne a dologból, de így csak felesleges szívfájdalommal lennék gazdagabb. Mennyivel könnyebb azoknak akiknek mindegy, hogy kivel csak szórakozhassanak, mennyivel könnyebb lenne érzéketlen ribinek lenni...

Mindenkinek meg van a párja és az akkor jön amikor nem számítasz rá baromság nem érdekel. Ez nem egy tündérmese! Sajnos.

2011. jún. 20. 20:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező mert ez ugye így működik :). Látom hatalmas élettapasztalattal rendelkezel. Csak tudod ha minden fekete és fehér lenne akkor nem lenne ennyi probléma. Azt érzed szerelmes vagy. Aztán szerelmes leszel és egészen máshogy érzel. Akkor mi van az előző érzéssel? Vagy talán én vagyok rosszul összerakva és ez mással nem így volt? Egyébként sincs jogod ítélkezni felettük ha én sem teszem. Ilyenkor már könnyen okos az ember. Sok sikert a nagy szerelemhez. Kívánom, hogy elsőre találd meg és vele éld le az életed. Sok sikert. Őszintén mondom.
2011. jún. 21. 18:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rendelkezem semmilyen tapasztalattal, de az elképzeléseimhez az utolsó csepp véremig ragaszkodni fogok. Tudom, hogy csak is úgy lenne jó ha elsőre megtalálnám, minden más lehetőség egy tragédia.
2011. jún. 21. 21:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Ragaszkodj. Majd fel nősz és rájössz, hogy ehhez két ember kell és, hogy nem minden fekete és fehér. Tragédia? Nevetséges. Ez legyen a legkisebb problémád, hogy az első kapcsolatod nem az utolsó. Na nem próbállak meg helyrerázni ahhoz még elég gyermeteg a gondolkodásod. Csak ha mégis ilyen tragédia történne veled jusson eszedbe amiket ide írtam. Meg, hogy mindig lehet rosszabb és örülj annak amid van. Mert attól tartok te ezt túl komolyan veszed. Nehogy később ez a túlzott ragaszkodás okozza a problémát.
2011. jún. 21. 21:40
 14/25 A kérdező kommentje:
Jó akkor jobban járok ha összevissza kefélek mindenféle idiótával ha nem lehetek a szerelmemmel egy életre! Sikerült ezzel elérnetek! Gratulálok!
2011. jún. 21. 23:02
 15/25 anonim ***** válasza:

Tudod nekem nem okozol bűntudatot ezzel. A te életed a te döntéseid. A te esetleges bűntudatod. Mellesleg nem csak ez a két véglet van, hogy vagy egy ember vagy össze vissza mindenkivel. Erről beszéltem. Nem értem miért sarkítod ennyire a dolgokat. Viszont mivel látom a mondani valóm lényegét abszolút nem szűrted le. Talán majd pár év múlva. Ezért többet nem is írnék. Köszönöm, hogy válaszolhattam.

21/L

2011. jún. 21. 23:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Pár év múlva már együtt leszek az egyetlen igaz szerelmemmel, ha meg nem akkor meg még mindig elmehetek prostinak és szembeköphetem akik a szerelmes nyálas álomszarságaikkal hitegetnek. :D
2011. jún. 21. 23:53
 17/25 anonim ***** válasza:

Na jól van, ebből elég legyen. Most már bele kell, hogy szóljak. Te tényleg megbolondultál. Az egy dolog, hogy te komolyan veszed a szerelmet de ez már túlzás. És mégegyszer ne gyere azzal, hogy prosti leszel. El kéne járnod ismerkedni, beszélgess emberekkel. Egy pár randi néhány sráccal még nem jelenthet csalódást. Annak tényleg nagyon kicsi az esélye, hogy az első fiú, akivel egyáltalán leállsz beszélgetni, az melletted fog maradni a végsőkig. Én értem, hogy mit akarsz csak hát a 21. században a vágyaidat egyre nehezebb teljesíteni. Ha netán tényleg megtaláltad a szerelmedet akkor gondoskodj róla, hogy ne veszítsd el. Amúgy egyetemre jársz? Ha igen, melyikre? Mert lehet, hogy a környéken nem nagyon találsz ilyen pasit és többet tudnék segíteni. Hidd el, éreztem én is olyat egy lánynál, hogy ő kell hogy legyen az igazi. Nem így lett és ezt azóta is bánom. De tudom, hogy ha rátalálok életem szerelmére, akkor azt mondhatom: örülök neki, hogy eddig mindenki elutasított. Csak nyugodjál meg, én is egyre türelmetlenebb vagyok de legalább haladok a cél felé. Ezt a prosti-témát meg felejtsd el végre.

19/F

2011. júl. 20. 16:31
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak általánosan elkövethető hibák, ezekről jó tudni, de ne vedd mások példáját feltétlen tanmesének.

Mert közhely, de minden kapcsolat más.

Hogy hogyan kell jól működnöd benne, az nagyban függ a társad adottságaitól is.

Annak, hogy sokan szétmennek 5-6 év után, akik fiatalon jönnek össze, nagyon egyszerű oka van. Egy 19-20 éves ember még rengeteget változik az élete elkövetkező 5-6 évében. És koránt sem biztos, hogy a pár tagja ugyanolyan ütemben fejlődnek (személyiségfejlődés), és ugyanolyan irányba.

2011. júl. 20. 16:34
 19/25 anonim válasza:
Majdnem egy éve ismertem meg Őt... Részemről szerelem volt első látásra, pedig akkor még volt barátom. (távkapcsolat volt, pár héten belül vége is lett, nem tartott túl sokáig). És azóta, hogy megláttam, nem tudom elfelejteni. Nagyon jóban lettünk, szinte mindent tudok róla, ahogy ő is rólam. Sokáig csak részemről volt szerelem, bár ő is küldött jeleket, néha úgy tűnt van remény... Aztán mégse. =) Mikor mégis összejöttünk, a legboldogabb voltam a világon. Mindent megadtam neki, mivel nagyon jól ismerem, tudtam hogy nem sértődhetek meg mindenen és nem lehetek féltékeny, hiszen ő nagyon hangulatember. MEgvoltunk egy darabig, úgy tűnt minden oké, hangoztatta mennyire szeret, stb... Aztán egyszercsak közölte, hogy neki ez nem megy, nem úgy érez irántam. Mondanom sem kell, egy világ omlott össze bennem. Hetekig sírtam, nem tudtam mit csinálni, legszívesebben elrohantam volna a világ végére. Neki persze ezt nem mondtam, hiszen "barátok" maradtunk. Aztán összejött egy lánnyal. Akkor az nekem tényleg sok volt, mikor megtudtam, szó szerint kirohantam a házból, el, olyan messzire ahogy csak tudtam. Levegőt nem kaptam. Aztán mikor pár órával később megnyugodtam, hazamentem. És azóta próbálom őt elfelejteni, másokkal ismerkedni... De tudom, hogy számomra ő az igazi, a nagy Ő, aki tökéletessé tette az életem. Ezzel most lehet, hogy elkeserítettelek, de tudod.. nem mindig szeret az, aki neked az életed. Sőt, többnyire észre sem vesz. =)
2011. júl. 20. 16:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Átérzem csak pasi vagyok és egy csődtömeg,20 évesen melóznom kell hogy fent tudjam magam tartani,sulinak meg annyi max ha majd idővel talpra állok.

A Pénz lehet a megoldás sokk mindre előszór is ezzel kell foglalkoznom,de közben a lányokat sem tévesztem szem elől de valahogy senki sem tudd megfogni nem értem miért,lassan én is kezdem elveszíteni a hittet és körülöttem mindenki olyan primitívnek tűnik mintha csak a szex létezne a világon semmi más....

Szánalom egy világban élünk de örülök hogy láttam feltenni a kérdésed legalább egy kis erőt kaptam s tudom van értelme.

2011. júl. 20. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!