Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat! Normális ez az érzés? Van értelme
küzdenem vagy jobb ha feladom már most?
Figyelt kérdés
2 hónapja jöttem össze egy sráccal, kívülről belülről imádom úgy ahogy van. Szerelemnek nem nevezném, de tudom hogy ha lehetőségünk lenne heti avagy két heti egy találkánál többre, pillanatok alatt belezúgnék... A köztes időszakban, amikor alig beszélünk, egyáltalán nem találkozunk, stb én borzalmasan szenvedek. Kell az, hogy mellettem legyen, hogy érezzem... Így nincs meg az az érzésem hogy összetartozunk, inkább csak mintha összejárnék valakivel hétvégente. Borzasztóan rosszul érzem magam egész héten, aztán egy találka ezt enyhíti, majd kezdődik minden előröl. Komolyan már azon gondolkodom, hogy inkább még most hagyom a francba az egészet. Most még nem lenne olyan nehéz felejteni talán. Ha szerelmes leszek, akkor csak még sokkal bonyolultabb lesz minden. Mindketten egyetemisták vagyunk 200 km-re egymástól, ráadásul ő két egyetemre jár, így a vizsgaidőszakok és a szorgalmi időszakok is egyformán vackok.
Én is próbáltam ezt megbeszélni vele, nálunk teljesen pozitív volt a válasz, azt mondta a párom mindent megpróbál megtenni, hogy nekem jobb legyen, de ugyanúgy folytatódott minden. Azt mondja ez így neki is rossz, még is olyan érzésem van mintha az ég világon semmit nem tenne azért, hogy jobb legyen. Mostmár szinte rágtam a fülét, mire azt ígérte hogy keres valami olyan tarifacsomagot hogy olcsóbban tudjunk beszélni. Nagyon sokat utazik, nincs otthon, nincs netközelben, így sokszor tök fölöslegesen várom, de sosem szól, hogy nem lesz este msn-en, csak ha konkrétan zaklatom minden délután, hogy lesz-e aznap.
Egyébként előtte nekem is egy itteni 3 éves kapcsolatom volt, így baromira nehezen élem meg ezt a váltást pláne amit feljebb is írtam, az hogy amikor együtt vagyunk minden tökéletes, de közte abban az 1-2 hétben hatalmas űr és bizonytalanság. Ezt a kettősséget nagyon nemtudom hova tenni. Mindenesetre kíváncsian várom mire jut a tarifacsomagokkal. :P Jó teszt, hogy egyáltalán érdekli-e, hogy ez számomra fontos! :)
2011. jún. 21. 21:53
12/16 anonim válasza:
Én tudom, hogy a páromat ez hidegen hagyja vagyis szerintem el sem jut az agyáig, hogy valaki aggódik érte. Nem szándékosan és nem is buta ő csak egyszerűen ilyen. Ő mondta is, hogy nagyon jól el volt egyedül és remélte, hogy ezt az érzést megússza még pár évig. Amíg megkomolyodik. Azt hiszi, hogy én elfogadtam ezt ha meg szóvá teszem akkor az jön, hogy hisztizek. Nem szokásom réges rég kinőttem abból. Csak ugye neten minden egész másnak tűnik. Annyira idegesít ez a tehetetlenség meg, hogy nem tudom mi van. Itthon várom mint valami pincsikutya pedig nem szokásom ilyen könnyen megadni magam nála mégis ezt teszem. Nagyon szeretem és bele gondolni is ijesztő mi van ha ő nem így van ezzel. Miattam haza jött Londonból 2 napra ezzel nála el is van intézve az, hogy tegyünk valamit a kapcsolatért. Azóta ilyen. Hozzá teszem én is kimennék, ha arra kérne. Így leírva meg én magam is úgy látom, hogy nem érdeklem. Viszont ha rá kérdezek mindig azt mondja nem akarja, hogy vége legyen...
2011. jún. 21. 22:25
13/16 A kérdező kommentje:
Kicsit ijessz rá hátha... :) Viszont örülök, hogy nem egyedül pincsiskedem. Minden este amikor hajnali 1-2-ig várom, végig gondolom, hogy mekkora szánalom amit csinálok és kb rosszul leszek magamtól, hogy várok a semmire ahelyett hogy inkább aludnék vagy valami értelmeset csinálnék és egyben haragszom is, hogy sosem tudom előre ő mikor lesz fent, mert ha én nem figyelek erre és elkerüljük egymást, szerintem simán eltelne úgy 4-5 nap is akár hogy semmit nem tudok róla. Nem tudom... én is bizonytalan vagyok, hogy van-e ennek így értelme.
2011. jún. 21. 23:11
14/16 anonim válasza:
Teljesen szó szerint ugyan ezt csinálom amit te és ugyan ezt is érzem. Pedig abszolút nem jellemző rám ez a fajta meghunyászkodás. Tényleg olyanok vagyunk mint a kiskutyák :D. Örülök azért kicsit, hogy nem vagyok egyedül. Viszont remélem nálatok jóra fordul minden ha sikerül majd olcsóbban beszélnetek telefonon.
2011. jún. 21. 23:24
15/16 anonim válasza:
Sziasztok lányok!
Hátha olvassátok még ezt... Mik a fejlemények? Hasonló cipőben járok, és nagyon érdekelne, merre haladt a kapcsolatotok ezekkel a feltételekkel.
Köszi!
2011. nov. 18. 01:44
16/16 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok... Most 350 km-re van, de amikor "közelebb" lesz, "csak" 200 km-re, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk... esélyesen bele fogok zúgni... De nála jobbat nem fogok mostanság találni szerintem, úgyhogy esélyes, hogy inkább szenvedek, mint összejöjjek valakivel, aki pl. szintén BP-i, de nem ilyen jó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!