Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felhívjam? Nagyon döglődik a kapcsolatunk úgy érzem.
A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt (újra, ezelőtt is együtt voltunk már egyszer 3 hónapig, majd jött fél év szünet, ő szakított de ő keresett fel ismét).
1 városban tanulunk, ott 20 percre lakunk egymástól, de más-más a szülővárosunk.
Legutoljára 10 napja kommunikáltunk. Akkor ugyanis hazament, de úgy, hogy nem szólt és nem is köszönt el. Azóta nem is keresett (lehet fél, mert sajnos eléggé leb@szós típus vagyok). Azért is esett ez nagyon rosszul, mert már 5 hete nem is találkoztunk. Tudom hogy életben van, néha pár percre szoktam facebookon és msnen látni, és a haverjai kiírásaiból tudom hogy kb naponta elmennek sörözni meg ilyesmik.
Szerintetek felhívjam? A büszkeségem és a megbántottságom nem engedné (plusz én kicsit megalázónak is érzem, hogy még én keresem), de egy barátom azt mondta tegnap, hogy ha szeretem és vele akarok lenni akkor ne érdekeljen semmi, hanem tegyek meg mindent érte. Ne említsem meg neki az incidenst, hanem legyek kedves vele, csak kérdezzem meg hogy hogy van.
Szerintetek?
19 évesek vagyunk
Ne légy már ilyen nyámnyila, semmi értelme, hogy megalázkodj előtte, ilyen lepény van még millióegy. S msn-en se írj neki, sehol semmit.
10 napja nem beszélgettetek vedd úgy, hogy vége. Minél hamarabb veszed ezt tudomásul, annál hamarabb lesz esélyed megismerni egy normális fiút aki értékel is.
nekem még mindig tart a vizsgaidőszakom...minden nap beszélek a párommal, még akkor is ha agyontanultam magam, napi 5-10-15 perc még pihenésnek is belefér...szóval ez nem enyhítő körülmény:-S
Mi se találkoztunk 4 hete, de mi távkapcsolatban is élünk egyetem alatt, ő meg most otthon van rezidenskedik...
21-L(ha jól emlékszem a második v első válaszadó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!