Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a párod ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Vita során hogy a "f@..om kivan veled"

Bármilyen vita során/után.Hogy reagálnál rá?

2011. jún. 20. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ahha persze. nagyon ritkán fordul elő a veszekedésünk de akkor apai-anyai benne van :D
2011. jún. 20. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is kiabáltam már egy vita során,hogy a "tököm tele van veled"

Pedig nő vagyok..Semmit nem reagálnák,mert magamról tudom,hogy csak az idegesség miatt jön ki az ember szájából.

Azt hogy a párod szinte mindig ezt mondja,azt jelenti,hogy alapjáratban is csúnyán beszél,és már észre sem veszi,hogy minden második szava a b+ stb.

2011. jún. 20. 13:10
 13/18 anonim ***** válasza:
A hirtelen felindulásból kimondott káromkodást nem kell és nem is szabad sosem szószerint értelmezni, betűről-betűre. Ez ugyanolyan, mint a qrvaanyázás. Az esetek 99,99%-ában nem tartja senkisem prostituáltnak a vitapartnere édesanyját, pusztán meg akarja sérteni valami vulgárissal.
2011. jún. 20. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
A magam részéről elfogadhatatlannak tartom... Erre kellett nekünk a fene nagy egyenjogúság...
2011. jún. 20. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
tud egy nő olyan idegesítő lenni,h egy férfi ezt mondja neki-sőt
2011. jún. 20. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:

:D Azt mondanám neki: "B@zd meg..."

Majd befejezném a vitát, elhallgatnék. Amíg el nem gondolkodik, hogy milyen bunkó volt haragjában.

2011. jún. 20. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy vita hevében spontán odavetett káromkodással a felgyülemlett feszültség ott helyben le van tudva, sokkal rosszabb, ha egy feszültség ott lappang a levegőben és lassan gyilkol, amikor már sem az okát, sem a harag megnyilvánulásainak az összefüggéseit nem lehet pontosan beazonosítani.

Én nem bánom.

2011. jún. 20. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
a büdös kurvä anyád te idióta picsä, hogy lehetsz ennyire ostoba te félkegyelmű?
2011. jún. 20. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!