Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
Ugyan mar. ha meg akar csalni, akkor ugyis megfog. ne féltékenykedj, az mindent elronthat!!!!
2009. márc. 23. 22:00
2/13 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle hogy akar-e valamit a sráctól és azt felelte hogy nem mert csak én érdeklem, de nem tudom akkor is féltékeny vagyok nagyon :(
Engem is zavarna. Miért msnezik azzal a sráccal? Mi dolga van vele?
Valahogy nekem sem tetszik a dolog.
De az előző válaszadónak igaza van. Ha megakar csalni úgyis megteszi... szerintem meg fog egyébként, de ne legyen igazam.
2009. márc. 23. 22:04
én azért célozgatnék arra h kicsit azért zavar vagy rákérdeznék h szokott e vele esetleg talizni...kiváncsi lennék a reakcioira...nézd rajta h zavarba e jön , másh e viselkedik ha rákérdezel...de biztos már jol ismered szal rájönnél ha vlmi nem stimmel.1 probát megér szerintem:)
2009. márc. 23. 22:05
Ugyan mar, nekem is vannak haverjaim, akikkel mivel nem birok talizni, msn-ezek. ebben nincs semmi rossz. vagy mar nem is beszelhet senkivel? a lany megmondta neked h mi a helyzet, akkor nem kell tovabb nyösztetni ezzel. 19, l
2009. márc. 23. 22:06
Ha azt mondta, hogy csak te erdekled akkor bizz benne! A feltekenyseggel csak batoritani fogod, ugyanis azt fogja erezni, hogy nem bizol benne!
Nekem is vannak fiu barataim de szerencsere a parom nem feltekeny pedig nem vagyunk fiatalok!
32\L
2009. márc. 23. 22:07
7/13 A kérdező kommentje:
Remélem nem fog megcsalni, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.Nem tudom mi dolga a srácal, de engem is nagyon zavar a dolog.Nem szeretnék összefutni vele...
Utálatos dolog a féltékenység...
Am ez a 22:04-es nek ment.
most mit kell ilyeneket irni szegenynek h "amugy szerintem ugyis megfog"??????? nem fog megcsalni, ha szeret. ne idegeskedj.
2009. márc. 23. 22:12
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm 22:12-e eddig te adtad a legmegynyugtatóbb választ.
Remélem én is hogy szeret és nem fog megcsalni.
10/13 anonim válasza:
Szerintem rendezz jelenetet, vagy msnezz lányokkal, vagy keresd meg a kis patkányt és verd be az orcáját(ez csak akkor oké, ha nem az a megsajnalos fajta a csajod)... ne feledd, ebből készül a mónikasó!
2009. márc. 23. 22:57
Kapcsolódó kérdések: