Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kellene változtatnom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene változtatnom? Ez miatt nem okolhatom szegényt.

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 10 hónapja eggyütt vagyunk, mind a 2en 16 évesek vagyunk. Nekem ő vette el a szüzességem,viszont neki nem én voltam az első.:( Lehet hogy nagy hülyeség, de annyira aggaszt ez az egész. :( ...van amikor szegénnyel ez miatt vagyok ellenszenves, mert nem tudom megérteni,olyan mintha kicsit féltékeny is lennék. Én tudom magamtól is hogy ez rossz, és változtatnom kellene, de nem tudom hogy hogyan. Segítsetek kérlek.
2009. márc. 23. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az zavar hogy előtted lefeküdt valakivel? El kell fogadnod, ezzel nem tett semmi rosszat ellened, nem is tartozik rád hogy mit csinált amíg nem voltatok együtt. Ne gondolkodj ilyen hülyeségeken.
2009. márc. 23. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se esett volna jol. de ha aközben csalt volna meg, miközben jartok, az jobb lenne? nem jelent neki semmit az a masik lany, nyugi. ezt az is bizonyitja h mar miota veled van. amugy nem lehet h kamuzik???? 15 évesen???
2009. márc. 23. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Megértelek hogy féltékeny vagy, lehet hogy ez rosszul fog esni, de még nagyon sok mindent nem tudsz a párkapcsolatokról, hisz még csak most kezdődött el a szexuális életed! Nem akarlak bántani, de komolyan!

Nem kell féltékenykedned, mert a barátod azért van veled, mert téged választott és még nagyon sok mindenenen keresztül fogsz menni, hogy megtaláld azt aki neked való!

Arra törekedj hogy minnél szinesebb legyen a vele töltött idő és ne ilyeneken rágd magad, ezzel csak tönkre teheted a kapcsolatodat! Hidd el vannak sokkal fontosabb dolgok, mint a volt barátnőjén való agyalás!

Biztos egy nagyon kedves lány lehetsz és tele vagy értékekkel! Ne azt nézd hogy vele milyen lehetett a barátodnak, hisz valami oka volt hogy vége lett! És ami fontos hogy most veled van!

És még az se biztos hogy örökké együtt lesztek, neked is lehet más és nem lehet hasonlítgatni az embereket!

Azért remélem sokáig együtt maradtok!

Légy boldog vele és őt nézd ne a múltat hanem a jelenben élj! Sok sikert!

2009. márc. 23. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezen kár spirázni magad.

És ha te nem lennél szűz. akkor mi járna a fejedben? És az övében?

2009. márc. 23. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pff!Én csak örülök,hogy a páromnak egy tucatnyi szexpartnere volt!Így már nem hajtja a kíváncsiság,hanem komolyan gondolja velem!Inkább örülj neki!
2009. márc. 23. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, hasonló érzések kerülnek engem is, nem vagy egyedül. Amúgy teljesen alaptalan ez a "féltékenységed"!
2009. márc. 24. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vok, nekem barátom volt az első, ő viszont volt már több lánnyal is, egyik barátnőjével ráadásul 4 évig volt együtt, már menyasszonya is volt a csaj, szal gondolhatjátok... Még mindig a hányinger kerülget ha valamilyen téma kapcsán felmerül a csaj neve :P Meg mikor belegondolok hogy mással volt és mással is élvezte egyszer, nem csak velem, mással is ugyanazt csinálta mint velem, meg stb... Rossz így belegondolni, viszont amit ő szokott erre mondani mindig, az is jogos, hogy szerinte nincs ezzel semmi baj, mert így legalább nem ügyetlenkedtünk 1. alkalommal, meg legalább már kiélte magát, nem akar több lányt, nem hajtja már a kíváncsiság. Szóval tudom hogy engem szeret, meg közösen tervezzük a jövőnket, együtt is élünk 8 hónapja, úgyhogy felesleges lenne rágódni olyan dolgokon amik már rég nem jelentenek semmit és amiken úgyse tudok változtatni.
2009. márc. 25. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!