Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz az, ha a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz az, ha a volt barátnőd húgával jársz? Téged mennyire zavarna, ha a húgod a volt pasiddal jönne össze?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

pff...

Eléggé...

2011. jún. 19. 17:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Pofán is b*sznám mindkettőt.

L21

2011. jún. 19. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahogy a kerozin is megmondta..."csak a húga, csak a húga, csak a húga kéne. Kell a francnak a nővére XD

Amúgy eléggé zavarna :D

2011. jún. 19. 17:34
 4/11 anonim ***** válasza:

hát eléggé zavarna. barátnőim és rokonaim esetében úgy vagyok, hogy jelenlegi és volt pasik tabuk. még akkor is, ha ezer éve jártak. annyi férfi van a világon, nehogymár az az 1 kelljen, akibe történetesen a húgom volt szerelmes anno.

amúgy egyik bnőm esete ilyen. pár éve járt egy sráccal, most annak a bátyjával jár. szerencsére a fiúkat ez nem nagyon izgatja, nem vették zokon. és szerencséje volt bnőmnek, hogy anno a srác nem mutatta be otthon, mert most elég ciki lenne, hogy heló, megint én, de most a bátyóval járok...

2011. jún. 19. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2011. jún. 19. 18:20
 6/11 A kérdező kommentje:

De miért zavarna titeket?

A másik ember nem a tulajdonod.

Utána hogy kivel mivel van, semmi közöd hozzá, nem?

Szerintem önző egoista dolog.

2011. jún. 19. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Családban marad :D
2011. jún. 19. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:

kérdező, neked hogy esne, ha lenne egy nagy szerelmed, akivel szakítotok, és te évekig ki vagy borulva miatta, és egy szép nap a tesód hazaállít vele?

nem tulajdonunk a másik ember, de vannak íratlan szabályok. nem véletlen, hogy bizonyos kultúrákban nem veheti feleségül egy férfi a testvérének a volt feleségét. nem vérfertőző, de mégsem.

meg amúgy is...bárhogy is viszonyulsz egy exhez, neked jó lenne látni, ahogy ugyanúgy ölelgeti, simogatja, becézgeti, csókolgatja a tesód, ahogy anno téged? na ugye.

2011. jún. 19. 18:40
 9/11 anonim válasza:
Mivel én pasi vagyok be is baszna ha a hugom a volt pasimmal járna :)
2011. jún. 19. 18:50
 10/11 anonim ***** válasza:

egyszer a nővérem volt barátja randira hívott. a szakításuk után nem is tudom, 4 évvel talán. nagyon kínos volt, mert én totál naivan azt hittem, hogy csak beszélgetni akar (nem tudom hogy gondoltam:))) aztán búcsúzáskor meg akart csókolni, borzasztó kellemetlen volt. szóval én nem tudnék a nővérem exével kavarni. hogyha te ilyen helyzetben vagy, akkor szerintem először a tesóddal beszéld meg, és ha őt nem zavarja, akkor. és akkor se előtte legyetek baromi boldogok:) csak diszkréten:P

22L

2011. jún. 19. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!