Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz az, ha a volt barátnőd húgával jársz? Téged mennyire zavarna, ha a húgod a volt pasiddal jönne össze?
Pofán is b*sznám mindkettőt.
L21
Ahogy a kerozin is megmondta..."csak a húga, csak a húga, csak a húga kéne. Kell a francnak a nővére XD
Amúgy eléggé zavarna :D
hát eléggé zavarna. barátnőim és rokonaim esetében úgy vagyok, hogy jelenlegi és volt pasik tabuk. még akkor is, ha ezer éve jártak. annyi férfi van a világon, nehogymár az az 1 kelljen, akibe történetesen a húgom volt szerelmes anno.
amúgy egyik bnőm esete ilyen. pár éve járt egy sráccal, most annak a bátyjával jár. szerencsére a fiúkat ez nem nagyon izgatja, nem vették zokon. és szerencséje volt bnőmnek, hogy anno a srác nem mutatta be otthon, mert most elég ciki lenne, hogy heló, megint én, de most a bátyóval járok...
De miért zavarna titeket?
A másik ember nem a tulajdonod.
Utána hogy kivel mivel van, semmi közöd hozzá, nem?
Szerintem önző egoista dolog.
kérdező, neked hogy esne, ha lenne egy nagy szerelmed, akivel szakítotok, és te évekig ki vagy borulva miatta, és egy szép nap a tesód hazaállít vele?
nem tulajdonunk a másik ember, de vannak íratlan szabályok. nem véletlen, hogy bizonyos kultúrákban nem veheti feleségül egy férfi a testvérének a volt feleségét. nem vérfertőző, de mégsem.
meg amúgy is...bárhogy is viszonyulsz egy exhez, neked jó lenne látni, ahogy ugyanúgy ölelgeti, simogatja, becézgeti, csókolgatja a tesód, ahogy anno téged? na ugye.
egyszer a nővérem volt barátja randira hívott. a szakításuk után nem is tudom, 4 évvel talán. nagyon kínos volt, mert én totál naivan azt hittem, hogy csak beszélgetni akar (nem tudom hogy gondoltam:))) aztán búcsúzáskor meg akart csókolni, borzasztó kellemetlen volt. szóval én nem tudnék a nővérem exével kavarni. hogyha te ilyen helyzetben vagy, akkor szerintem először a tesóddal beszéld meg, és ha őt nem zavarja, akkor. és akkor se előtte legyetek baromi boldogok:) csak diszkréten:P
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!