Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcolhat a lány a fiúért, ha tudja, h szereti, de a fiú vmiért mégis hezitál? Van erre már példa? Hogyan?
Harcolhat, hogyne! Itt vagyok én például, nálam a volt barinöm harcol értem (sms-ket küldözget, idönként felhiv, még kézzel irt levelet is kaptam töle). Én anno imádtam, és ö akkor nem szeretett, és most pont forditva van majdnem.
A mi történetünk nagyon hosszu, nem akkarlak fárasztani vele, az a lényeg, hogy még minding egy picit szerettem, ha nem követett volna sulyos hibát ellenem a multba, akkor már rég együtt lehetnénk.
Ergo a te eseted, nem reménytelen.
Persze. én több mint egy éve éve vagyok illetve voltam együtt a fiúmmal, tegnap szakítottunk.végleg. mindig kicseszett velem de mégid mindíg én mentem utánna álandoan.küzdöttem érte mostis. de le se sz*r. nem szeret,fáj.hiányzik. különben szerintem nem alány dolga afiú után menni. de hát ilyen a szerelem. mindent megteszünk a másikért.csakitt épp nem oda-vissza.
Nem érdemes harcolni érte, ha hezitál. Akkor sosem lesztek boldogok.Egy boldog kapcsolathoz két olyan ember kell, akik nagyon akarják..egymást!ha az eggyik fél nem tudja mit akar, akkor fölösleges a harc.
Énis ebben vagyok.tudom mit kéne csinálnom, és dőleg hogy mit nem. de mégis. hozá húz a szivem, és azt lrzem hogy mellette a helyem.
Szerintem felesleges "erőszakkal", harcolással, küzdéssel kialakítani valamit.
Annak a hezitálásnak valami oka van.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!