Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szükségem van egy férfire. De nem találok egy hozzám illőt se. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve szakítottam,és azóta keresem de valahogy nem találok nekem valót.Van hogy megyek a városba látok egy párt és elfog egy hülye érzés hogy bárcsak én sétálhatnék a barátommal.Ilyenkor ezen agyalok hetekig.Van hogy álmomba egy képzeletbeli férfivel alszom,csókolózom.Ma megint volt egy ilyen álmom és megint ezen agyalok,hogy vajon én miért nem találok olyat aki megfelel nekem.Lehet az átlagosnál picit több elvárásaim vannak,de ez vagyok én.Pedig próbálnak közeledni de valahogy nekem nem felel meg egyik se.Ilyenkor mihez kezdjek?2011. jún. 18. 22:17
22/30 anonim válasza:
Mondtad, hogy talán picsit nagyok az elvárásaid - egy tanácsot tudok adni:
minden férfinál nézd meg, hogy pont ő miért választana téged?
Tehát, ha az ő fejével gondolkodsz - mi az, ami miatt ő a saját adottságaival pont téged választana és nem mást?
Ha úgy érzed, hogy igen, ez a férfi téged választana, mert a szemében jobb vagy, mint mások - akkor az igényeid nem túlzottak.
Ha nyilvánvaló, hogy ez a férfi nem téged választana, mert az ő adottságaival nálad sokkal jobbat is talál - akkor kicsit talán engedhetnél az igényeidből.
23/30 anonim válasza:
Küldj egy fényképet, és eldöntöm nagy-e a baj! :)
24/30 anonim válasza:
Szia!
Ha lenne kedved beszélgetni írj privit,ki tudja mi sül ki belőle. 23f
25/30 anonim válasza:
Még ennyi ajánlatot látatlanban...
26/30 A kérdező kommentje:
Nem lehet neked írni.(utolsó előtti)
2011. jún. 22. 16:14
27/30 anonim válasza:
Mint ha csak én írtam volna ^^. Ráadásul én is ~1 éve mentem szét barátnőmmel. Télen még elviselhető volt, de tavasz/nyár, mikor látok egy normális párt, akik boldogok, teljesen elfog az irigység. Utána pedig napokig azzal kínzom magam, hogy nekem miért nem lehet valakim, ami sokszor álmaimban teljesül ki/be :S. Szerintem nem nagyok az igényeim (bár lehet ezt más nem így látja?), akikkel randiztam csak egy baj volt, hogy nem fogott meg úgy semmi, nem éreztem azt, hogy most Ő kell nekem. Noha lehet hülyeség ilyen fiatalon efféle feltételeket szabni dena..
28/30 A kérdező kommentje:
(16:12-es)
2011. jún. 22. 16:20
29/30 A kérdező kommentje:
Hát lehet.De én akkor is szarul érzem magam.Egyébként most valami alakul,de kitudja mi lesz belőle.Nem nagyon érzek nagy vonzalmat.
2011. jún. 22. 16:32
30/30 anonim válasza:
Most már tudsz a "16:12"-nek küldeni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!