Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet egy pasit komolyan venni?

Figyelt kérdés

Szóval,ha én írok a pasinak üzenetet visszaír rögtön.De neki soha nem jutna eszébe először írni.Miért?Nem vesz komolyan?Vagy a pasiknak ez természetes?

19 évesek vagyunk.

2009. márc. 23. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint a nőket.
2009. márc. 23. 11:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasi talán picit nyuszi, és úgy érzi feladná büszkeségét, ha ő írna először. Nem feltétlen rossz, de ha téged zavar, hogy mindig te írsz először, oszd meg vele, és talán kiderül, hogy mi tartja vissza a kezdeményezéstől!
2009. márc. 23. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem várja,h te írj neki,mert ő nem mer.
2009. márc. 23. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok általában. Tudom, hogy hülye szemlélet, de egyáltalán nem tudok olyan kényelmesen msnezni egy lánnyal akkor, ha én írok rá. Mindig frusztrál kicsit, hogy vajon ő is akar-e beszélgetni velem vagy csak zaklatom? De ha rám ír, akkor tök jól el tudunk beszélgetni, szóval ezért nem szoktam msnen irogatni lányoknak.

Gondolom a pasi is ilyen önbizalom hiányban szenved mint én.

17/F

2009. márc. 23. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia, hát én sokat írok pasikra, de általában barátoknak, mert láss csodát nekem a legjobb barátom egy fiú.

Egyéb férfiúkkal pedig nem igen beszélgetek mint csoptársakkal, és egyéb egyetemi emberkékkel. Volt aki nekem tetszett, és lehet én is neki, de nem lett jó vége.

Egyébként én is arra tippelek, hogy alamuszi nyuszi, egyszer kérdezd meg tőle, hogy ő miért nem ír, ha tetszel neki, akkor tuti nem fog megbántódni.

sok sikert!

2009. márc. 23. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
58%

Aki tetszik nekem, és akarok tőle valamit, annak írok.

Aki csak egy iymerős, akitől nem akarok semmit, annak nem.

2009. márc. 23. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekled különösképpen. Ha érdekelnéd, ő is írna, keresne téged, nem neked kéne mindig teperni.
2009. márc. 23. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!