Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az MSN-en flörtölés megcsalás?
Szerintem az,hogy olyanokat mondasz neki még nem megcsalás..ezek csak szavak
Bár azzal egyetértek,hogy ha komolyan is gondolod amiket írsz..akkor nagy az esélye,hogy megfogod csalni.
Ha a másik izgat..a barátnőd nem..akkor mond meg neki és ne várd meg ,hogy hónapok után szenvedjen miattad !!
"csak még nem tartok ott hogy szeretem a barátnőm"
Akkor mi a frászkarikának jöttél vele össze? "Hátha beleszeretek" alapon? Vagy nekem ferde a gondolkodásom?
24/F
Ennyi idealista erkölcsbajnokot egy rakáson!
Majd harminc felett már másképp fogjátok gondolni.
Én szóltam.
lehet, hogy tényleg így lesz harminc felett, de azért a fiatalok inkább legyenek idealisták, és éljék meg a hűséges kapcsolatot is, hogy milyen.
Ha valakiben ez a törekvés már fiatalon sincs meg, akkor mi lesz később?
Némelyik ugyan azt csinálta -.-
attol h van 1-2-100 hülye csaj aki megcsalja barátját..nem kell minden "ártatlan" csaj átbaszni.. okos vagy te is
Nem megcsalás, de ha az én barátom csinálná ezt, nagyon nem esne jól, és szakítanék vele.Ha van csajod, akkor Vele foglalkozz, ne a másik lánnyal.
Amúgy ha ezen gondolkozol, hogy az-e, akkor az már baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!