Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem fura, hogy a barátnőmmel fogok aludni, de nem szexelünk?
17f vgayok és van egy 16 éves barátnőm.
2 hónapja vagyunk együtt és kicsit lefekszünk mármint összebújunk az ágyban.
A lány egyedül szokott otthon lenni mert szülei dolgoznak/szétváltak.
De én még nem voltam lánnyal ő az első és énis neki,de nem akarok még vele semmit.
És ezt ő is így gondolja.Csak azér,mert manapság ha már egy ágyban van egy fiú meg egy lány akkor az = szex :S
hát ez szerintem nagyon nem így van..mi pl a párommal talán többet aludtunk csak együtt mint amennyi szex v...sokkal jobb néha csak egymás mellett aludni és átölelni a másikat..
21/L
"17f vgayok és van egy 16 éves barátnőm"
Ez lenne a freudi elgépelés fogalma...
"17f v>>gay<<ok és van egy 16 éves barátnőm"
(Csak vicc!)
"És ezt ő is így gondolja.Csak azér,mert manapság ha már egy ágyban van egy fiú meg egy lány akkor az = szex :S"
Én nem értem a problémát. Ha TE és Ő is úgy gondoljátok hogy nem lesz szex, akkor mi a PROBLÉMA? Belátnak a szülők és megszólnak hogy miért nem kúrtok? Vagy bebámul a fél falu?
Kit érdekel hogy fura, hogyha csak ti ketten fogtok tudni az egészről?
Ez így van rendben, egyáltalán nem gáz. Örülök, hogy van még ilyen... (persze, csak ha nem kamu...)
Petting mondjuk ésszel beleférne már ebben a korban, de nem kell elsietni semmit sem.
Egymásra találtatok, ez jó dolog.
Tetszik, hogy 17 évesen nem a szex az első neked. :) De ahogyan azt írtad, a barátnődnek sem. Én két hónapja vagyok együtt a barátommal, többször is nála aludtam, mégsem volt szex. És mi sem akarjuk még, meg is beszéltük. Viszont pettingelni pettingeltünk. Csak tudni kell, hogy hol a határ. :)
16/L és 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!