Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? NEm akarom megbántani!
a barátommal majdnem egy hete járunk. már mg is volt az első csók,nagyon szeret meg minden és viszont nem érzem azt iránta ... szóval amikor elkeztünk járni,még szép és jó volt minden,igaz akkor még nem is nagyon ismertük egymást csak szerelmet vallott hogy ő nagyon szeret meg minden,azt gondoltam hogy majd pár nap múlva úgyis megszeretem stb. .. de nem így lett :S én csak barátként szeretem őt,ezért szakitani akarok vele amig nem késő ... de hogy mondjam el neki?
nem akarom összetörni a szivét,de én nem akarom ezt tovább!!
13L (a barátom 15 éves)
17:19 az OMG amúy azt jelenti hogy Oh My God (angolul: Istenem!)
egyébként utolsó előtti: te meg ne mongyad már h hova mennyek,ha én is megmondanám,tejis máshol lennél ;)
ammeg ha esetleg számit valamit,soha nem is barbiztam,vagy ha volt is barbim,azokkal kémeset jáccottam,de egyébként kicsikoromban legtöbbször csak autókáztam meg rajzolgattam ..
Figyelj látszik, hogy még gyerek vagy! Már az írásodból is. Ki a frászt érdekel, hogy mit játszottál a barbie-dal? De már későre jár, menj aludni...
23/F
23F te meg akkor menny a p*csába,ha ennyire nem érdekel mit jáccottam a barbimmal,akkor ne olvasd el :'D
ammeg jó lenne azis ha a kérdésemre válaszolnál -.-
Te arra gondoltál hogy majd pár nap alatt fogod megszeretni? és msot csodálkozol hogy egy hét alatt nem ment? xD Ez haláli...nekem ahhoz hónapok kellenek...csak azt tudom emgszeretni akit ismerek kicsit...
Amúgy meg 13 évesen még nem az igazi a szerelem...hisz a szerelem hormon....a hormond meg csak később figyel be igazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!