Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem kéne? Nem akarom megbántani. Lent.!

Figyelt kérdés
van egy 28 éves fiú és én csak 16 vagyok. van barátom szeretem. és nagyon féltékeny típus.a 28 éves írt nekem hogy találkozhatnánk. és nem tudom hogy mondjam meg Neki hogy nem lenne jó ötlet úgy hogy ne bántsam meg.nem ismerem csak látásból.
2010. jún. 29. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Magadat hozod kellemetlen helyzetbe. Leírom mit írj.

Szia, legyél szíves és kopj le mert pasim van. Ha szereted barátodat miért nem tudod ezt megmondani?

2010. jún. 29. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
megírod a 28 évesnek, hogy van pasid, és nem akarsz tőle semmit. ha nem fogja fel akkor szakítsd meg ezzel a 28 évessel a kapcsolatot.
2010. jún. 29. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A 28 éves, remélem, hogy zaklatni fog.
2010. jún. 29. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Én kerek perec megmondanám,h bocs,de nem.Szeretem a pasimat,és különben is 14 évvel idősebb vagy nálam,mi a p*csát akarsz te tőlem.

Persze,fontos a másik lelkivilága,de azért ennyire nem.Neki is lehetne annyi esze,h nem egy 16 éves csajjal kezd ki.

2010. jún. 29. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Megmondod neki őszintén, hogy nem akarsz vele találkozni, mert nem akarod megbántani, vagy átverni a barátodat. Egy értelmes 28 éves férfi ezt megérti ennyiből is, nem fog rádtapadni. Ha mégis nyomul továbbra is, akkor megmondod neki csúnyábban.
2010. jún. 29. 15:37
 6/6 anonim válasza:

Ugye az Internet... :D

Szerintem is jobb ha egyenes leszel vele.

Majd talál mást!

2010. jún. 29. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!