Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működőképes lenne? (rövid kérdés)
Figyelt kérdés
Van egy lány.Hihetetlenül nagy hatással van rám.Nem tudom miért,csak egyszerűen megbabonáz.A nézése,a mozgása,a mosolya.Gyönyörű.Úgy vettem észre,hogy én is tetszem neki.És valószínűleg valami van köztünk,mert többen megkérdezték,hogy együtt vagyunk-e.Csak van pár bökkenő.Először is a lány 15 éves.Én pedig 21.Bár értelmesebb az átlagnál,és idősebbnek is néz ki.Valamint magasságbeli különbségek is vannak köztünk.Pontosan 40centi.Bár ez sem lehet akkora probléma mert a legjobb spanom és a barátnője közt ennél is több van.Viszont az öcsém vele csalta,és kitudja hogy még csalja-e a barátnőjét.A lány szerintem bele volt esve az öcsémbe,de ő csak játszadozott...azt mondta szereti,de a barátnőjét is.Szóval vannak itt akadályok.De le lehet küzdeni őket?Érdemes?2011. jún. 17. 12:07
1/4 anonim válasza:
Végülis majdnem fél méter.. tényleg belefér. XD Szépen nézhettek ki egymás mellett.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez a legkisebb gond,hogy ki mit gondol...
2011. jún. 17. 13:15
3/4 anonim válasza:
Elsőnek:mert,szerinted a magasság nem huszadrangú kérdés?Ki a francot érdekel,ha szeretik egymást?
A kérdésre:először is túl fiatal Hozzád,másodszor az öcséddel kavart,és szerető volt.Harmadszor túl bonyolult a csaj is,a helyzet is,inkább hagyd szerintem.Nem éri meg,családi levesbe köpés,másrészt meg gyomorideget fogsz kapni a csajtól,az tuti.Hiába a jó külső,ha az életed egy stressz lenne mellette.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi,nekem is ezekkel van a problémám.Legfőképp a testvéres dologgal...
Amúgy kifejtenéd,hogy miért kapnék gyomorideget tőle?Ezt nem értem bocs.
2011. jún. 17. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!