Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ennyire nem mutatnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ennyire nem mutatnátok érzelmeket?

Figyelt kérdés

23 vagyok, első igazi kapcsolatom, barátommal fél éve vagyok. Engem nagyon zavar a dolog. Soha nem beszél az érzéseiről felém, egyáltalán semmit. Ha én kifejezem őket, semmi reakciója nincsen, talán még zavarja is.

Nem becéz, nem mondja, hogy hiányzom, hogy várja, hogy találkozzunk. Nem dicsér meg, ha csinos vagyok, Semmi.

Nem sétál velem kézen fogva, "csak úgy" nem ölel át, nem ér hozzám, nem ad puszit.

Ő azt mondja, a férfiak ilyenek, nem tudják, és akarják kimutatni az érzéseiket. Na de ennyire szélsőségesen? Más párja is ilyen, lányok? Férfiak, ti ilyenek vagytok általában tényleg?

Ha nem az a beszélős típus, nekem nem kellene, hogy mondja, hogy szeret, vagy ilyesmi. De hogy a kezemet sem fogja meg, vagy ilyesmi.

A legtöbbször úgy érzem magam, mintha egy fiú barátja lennék.

2011. jún. 17. 11:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
elnézést 2x küldte el. =(
2011. jún. 17. 15:30
 22/30 anonim ***** válasza:
mi f-ért vagy még mindig vele? 23n
2011. jún. 20. 12:33
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Utcán én se csípem a kézenfogva sétálást se nagyon, mert kényelmetlen meg gyerekes.
2011. jún. 20. 12:45
 24/30 anonim ***** válasza:
Most miért kell általánosítani ,azért meg a barátod nem egy érzelgös tipus,nem tom miért kell minket egy kalap alá helyezni vele.
2011. jún. 20. 12:45
 25/30 anonim ***** válasza:
Amit leírtál olyan mintha én írtam volna néhány évvel ezelőtt. Az exem ugyan ilyen volt pont. Én nem bírtam. Pedig tudtam, hogy szeret, de hiába tudtam ha nem éreztem. Így nem lehet leélni egy életet szerintem. Azóta hozzá mentem egy olyan fiúhoz akitől már az első hónapban több szeretetet, törődést kaptam, mint az extől összesen. Nem bántam meg, ma nagyon boldog vagyok! Ezt nem azért írtam, hogy ez a megoldás. Próbálj beszélni vele erről. Én nagyon sokszor megpróbáltam, nekem nem sikerült. Hátha neked sikerül! Bár alapjaiban megváltoztatni nem lehet valakit.
2011. jún. 20. 13:00
 26/30 anonim ***** válasza:

nem. a férfiak nem ilyenek. a hülyegyerekek ilyenek,max 14 éves korig akik nem tudják h viselkedjenek. e kor felett ez egyet jelent: nem érdekled,csak azért van veled,mert jelenleg nincs jobb.

ne fogadd el ezt a helyzetet. keress mást

2011. jún. 20. 13:15
 27/30 anonim ***** válasza:

mi 6 éve vagyunk együtt, 2 gyerekkel,és naponta többször elmondjuk egymásnak h mennyire szeretjük a másikat. pedig egyikőnk se csöpögős,de nagyon szeretjük egymást.

este alig várjuk h amkikor agyerekek alszanak összebújhassunk a tv előtt,vagy h úgy mehessünk sétálni,h egymás kezét fogjuk,ne a babakocsit :)

szóval nem,nem normális. ennyi idő alatt már rá kellett h jöjjön,szeret e. de ha így viselkedik,akkor sajnos nem

2011. jún. 20. 13:17
 28/30 anonim ***** válasza:
ezentúl ne szexelj vele. ha kiakad mond h a csajok márcsak ilyenek
2011. jún. 20. 13:18
 29/30 Bogaro ***** válasza:

Ez egyáltalán nem normális viselkedés. Mi az, hogy nem fogja a kezed? Jó, ránk is ránkjön néha a "haverozás", mikor csak úgy sétálunk és nem fogjuk egymás kezét, de lassan másfél éve után szerintem megtehetjük :P Egy fiúnak örömöt kéne lelnie abban, ha a választottja kezét foghatja.

Meg úgy összességében is furcsa az egész nagyon. Nem becéz, nem dicsér meg, nem ölel meg, nem simít meg mikor elmegy mondjuk mögötted, nem ad puszit? Szerintem mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, neked ez nagyon rosszul esik. És rossz kifogás, hogy a férfiak ilyenek. A puhap*csök ilyenek, a férfiak biztos nem! 19f

2011. jún. 20. 14:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Figyu! Az én barátom se egy túl lelkizős, nyáladzós típusú srác, de még is kimutatja, hogy szeret. Sose viszi túlzásba az egyszer igaz, de mindig szokott ölelgetni, puszilgatni (arcomat, számat, homlokomat...) Azt se mondhatnám, hogy egy bújós típus, nem szokott ölelgetni folyton, de kimutatja, hogy szeret ez a lényeg.. az utcán is megfogja a kezem, meg valamikor puszit is ad meg átölel. Szóval szerintem beszélgess el vele, mert ez baromi nagy hülyeség hogy a férfiak ilyenek, hogy nem mutatják ki az érzéseiket, mert hogy sebezhetővé válnak meg stb... mitől alkottok ti egy párt, de most őszintén? Az utcán mentek egymás mellett mint két egyszerű barát? Amikor otthon vagytok kettesben csak ültök egymás mellett és beszélgettek és ennyi? Hozzád se nyúl, vagy hogy van ez? El se tudom képzelni... én megőrülnék az hót ziher, ha a barátom egyáltalán nem bújna hozzám meg még csak meg sem ölelne.. hát milyen párkapcsolat az ilyen? :S Szerintem ez a srác nem szerelmes beléd igazán. Lehet, hogy szeret, de hogy nem szerelmes beléd szerintem ez biztos. Beszélj vele, ez nagyon érdekes...! :S
2011. jún. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!