Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ennyire nem mutatnátok érzelmeket?
23 vagyok, első igazi kapcsolatom, barátommal fél éve vagyok. Engem nagyon zavar a dolog. Soha nem beszél az érzéseiről felém, egyáltalán semmit. Ha én kifejezem őket, semmi reakciója nincsen, talán még zavarja is.
Nem becéz, nem mondja, hogy hiányzom, hogy várja, hogy találkozzunk. Nem dicsér meg, ha csinos vagyok, Semmi.
Nem sétál velem kézen fogva, "csak úgy" nem ölel át, nem ér hozzám, nem ad puszit.
Ő azt mondja, a férfiak ilyenek, nem tudják, és akarják kimutatni az érzéseiket. Na de ennyire szélsőségesen? Más párja is ilyen, lányok? Férfiak, ti ilyenek vagytok általában tényleg?
Ha nem az a beszélős típus, nekem nem kellene, hogy mondja, hogy szeret, vagy ilyesmi. De hogy a kezemet sem fogja meg, vagy ilyesmi.
A legtöbbször úgy érzem magam, mintha egy fiú barátja lennék.
nem. a férfiak nem ilyenek. a hülyegyerekek ilyenek,max 14 éves korig akik nem tudják h viselkedjenek. e kor felett ez egyet jelent: nem érdekled,csak azért van veled,mert jelenleg nincs jobb.
ne fogadd el ezt a helyzetet. keress mást
mi 6 éve vagyunk együtt, 2 gyerekkel,és naponta többször elmondjuk egymásnak h mennyire szeretjük a másikat. pedig egyikőnk se csöpögős,de nagyon szeretjük egymást.
este alig várjuk h amkikor agyerekek alszanak összebújhassunk a tv előtt,vagy h úgy mehessünk sétálni,h egymás kezét fogjuk,ne a babakocsit :)
szóval nem,nem normális. ennyi idő alatt már rá kellett h jöjjön,szeret e. de ha így viselkedik,akkor sajnos nem
Ez egyáltalán nem normális viselkedés. Mi az, hogy nem fogja a kezed? Jó, ránk is ránkjön néha a "haverozás", mikor csak úgy sétálunk és nem fogjuk egymás kezét, de lassan másfél éve után szerintem megtehetjük :P Egy fiúnak örömöt kéne lelnie abban, ha a választottja kezét foghatja.
Meg úgy összességében is furcsa az egész nagyon. Nem becéz, nem dicsér meg, nem ölel meg, nem simít meg mikor elmegy mondjuk mögötted, nem ad puszit? Szerintem mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, neked ez nagyon rosszul esik. És rossz kifogás, hogy a férfiak ilyenek. A puhap*csök ilyenek, a férfiak biztos nem! 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!