Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ennyire nem mutatnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ennyire nem mutatnátok érzelmeket?

Figyelt kérdés

23 vagyok, első igazi kapcsolatom, barátommal fél éve vagyok. Engem nagyon zavar a dolog. Soha nem beszél az érzéseiről felém, egyáltalán semmit. Ha én kifejezem őket, semmi reakciója nincsen, talán még zavarja is.

Nem becéz, nem mondja, hogy hiányzom, hogy várja, hogy találkozzunk. Nem dicsér meg, ha csinos vagyok, Semmi.

Nem sétál velem kézen fogva, "csak úgy" nem ölel át, nem ér hozzám, nem ad puszit.

Ő azt mondja, a férfiak ilyenek, nem tudják, és akarják kimutatni az érzéseiket. Na de ennyire szélsőségesen? Más párja is ilyen, lányok? Férfiak, ti ilyenek vagytok általában tényleg?

Ha nem az a beszélős típus, nekem nem kellene, hogy mondja, hogy szeret, vagy ilyesmi. De hogy a kezemet sem fogja meg, vagy ilyesmi.

A legtöbbször úgy érzem magam, mintha egy fiú barátja lennék.

2011. jún. 17. 11:11
1 2 3
 11/30 gr. Shadow ***** válasza:

Nézd! A férfiak általában nehezen mutatják ki az érzelmeiket. Ki azért mert olyan a természete, ki meg azért mert az nem férfias. Persze minden férfiban megvan az a reflex hogy nem szereti kiadni magát érzelmileg mert sebezhetővé válik...

Egyébként meg a nők többnyire mesterei az érzelmi zsarolásnak, úgyhogy sok bizalom kell ahhoz hogy megnyíljunk és ezzel fegyvert adjunk a kezedbe...

2011. jún. 17. 11:27
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Főleg első válaszolónak, ne értsetek félre, nem általánosítani akarok, hogy "minden férfi ilyen", épp azért írtam ki a kérdést is, hogy rákérdezzek, másoknál esetleg másként van-e.

Mivel nekem őelőtte más nem volt, nem tudok mihez viszonyítani. Ő pedig azt mondta nekem " a mi fajtánk (már a férfiak:) nem tudja, és akarja az érzéseit kifejezni". De persze ettől függetlenül, pl. az utcán én is kézen fogva látom a párokat, ebből is sejtem, hogy azért ez nem teljesen lehet így, ahogyan ő mondja.

2011. jún. 17. 11:29
 13/30 A kérdező kommentje:
Utolsónak is köszönöm. Csak az, ahogyan az én barátom viselkedik, azért is furcsa nekem, mert attól, hogy nem beszél semmit az érzéseiről, attól még megfoghatná a kezem, vagy átölelhetne időnként "csak úgy". Ettől még nem hiszem, hogy sebezhető lenne, ez talán nem az a típusú önfeltárás, és nem "lelkizés".
2011. jún. 17. 11:33
 14/30 anonim ***** válasza:

"Nem becéz, nem mondja, hogy hiányzom, hogy várja, hogy találkozzunk. Nem dicsér meg, ha csinos vagyok, Semmi.

Nem sétál velem kézen fogva, "csak úgy" nem ölel át, nem ér hozzám, nem ad puszit."

Én kb. a húgommal vagyok ilyen viszonyban :D.

Mitől is vagytok akkor egy pár?

2011. jún. 17. 12:42
 15/30 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Ez a sebezhetővé válik dolog csak kamu szöveg. HA valaki szeret valakit, azt kimutatja, érezteti a másikkal ha akarja, ha nem.
2011. jún. 17. 13:13
 16/30 anonim ***** válasza:

Lehet,h közben más nője van,és nem akarja,h meglássa az utcán veled.

De ez így semmiképpen sem oké.Tényleg vannak férfiak akik nehezebben vagy sehogy nem mutatják ki az érzéseiket,de azért vmilyen szinten éreztetik,1-1 puszi vagy simogatás vagy vmi.Nézz a körmére,nem tudhatod,h mit csinál.

2011. jún. 17. 13:24
 17/30 anonim ***** válasza:

Most egyfolytában ömlengjen, vagy tettekkel bizonyítsa az érzéseit?

Gondolom, ha örökké mézes-mázas baromságokkal árasztana el, akkor idétlen, nyálas, férfiatlan p.csnek tartanád.

Örülj, hogy van neked, vagy ha nem, akkor keress mást!

2011. jún. 17. 14:43
 18/30 anonim ***** válasza:
párom mindig ölelget,becézget,kedveskedik. kimondja, hogy szeret és ki is mutatja. mások elött is megfogja a kezem. szerintem ez a normális. nem az, hogy csak megd.g és annyi
2011. jún. 17. 15:28
 19/30 anonim ***** válasza:
Lelkileg nem biornámki, ha ilyen párom lenne. nekem kell az, hogy tudjam szeret és tetszem neki. Semmi érzelem nélkül megis halnék... Most egy ilyen embertől aki csak lefekszik velem és semmi más nincsmeg. hogy akarhatnék jó házasságot vagy családot. rideg emberrel nem lennék 1ütt soha
2011. jún. 17. 15:29
 20/30 anonim ***** válasza:
Lelkileg nem birnámki, ha ilyen párom lenne. nekem kell az, hogy tudjam szeret és tetszem neki. Semmi érzelem nélkül megis halnék... Most egy ilyen embertől aki csak lefekszik velem és semmi más nincsmeg. hogy akarhatnék jó házasságot vagy családot. rideg emberrel nem lennék 1ütt soha
2011. jún. 17. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!