Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a barátnömmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a barátnömmel, loghat az exével?

Figyelt kérdés

már 1 éve van barátnöm,akiknek 2 éve volt egy barátja.

azota is joba maradtak.néha találkoznak is,a bnöm le megy hozzájuk de ez 2honaponta 1x van.holott én megmondtam neki hogy ne találkozzon vele,de ö csak azt állitja hogy ök a legjobb barátok.msnen napi szinten beszélgetnek.a csávo mostani bnöjével is joba van,ök is már vagy 1.5éve járnak.

multkor elment vele fel a városba mert a fiu vett vmit.

én nagyon kiakadtam.

ti mit szoltok és mit tennétek?

2009. márc. 23. 07:50
 1/7 anonim válasza:
58%
én ezt nem engedném!!! mert ott biztos van valami hátsó szándék.és főleg hogy napi szinten?? Azt az időt veled is tölthetné, és nem a gép előtt ülni az exével. sztem beszéld meg vele,hogy hogy gondolja és hogy Téged komolyan gondol-e .
2009. márc. 23. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
ha már 1 éve jártok, megkéne lenni a bizalomnak. én is nagyon jóba vagyok a volt barátaimmal, a mostani barátomnak semmi kifogása nincs ez ellen, pedig napi szinten beszélek velük. nem értem miért kell ezen kiakadni... nyilván azért barátok mert megpróbálták már a járást, nem ment, de barátokként nagyon jók voltak. ott van a másik, hogy 1.5 éve jár a srác a bnőjével. valószinűleg szerti a lányt. mivel a bnőd jóba van a sác bnőjével szinte 0% az esély rá, hogy megcsalja. attól még mert azt mondják h nincs fiú és lány között barátság, nem muszáj elhinni. mert van.
2009. márc. 23. 08:26
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
féltékeny lennék,de megmondanám neki,h vagy én, vagy az ex!ne hagyd magad!
2009. márc. 23. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Így hogy neki is van barátnője szerintem nincs semmi köztük.Lehet valaki nem hisz a fiú lány barátságban ,pedig van.....és sokkal szorosabb mint egy lány-lány...legalábbis az én véleményem szerint
2009. márc. 23. 11:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Fogadd el!

Egyrészt ez ritka, de normálsi dolog.

Másráészt ha kapálózol ellene azon te csak bukhatsz: vagy hallgat rád, és boldogtalan lesz, vagy nem hallgat rád, és vagy titokban csinálja vagy veszekedni fogtok.

2009. márc. 23. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:

mondd meg neki hogy akkor járj az exeddel azt csá

ne legyél papucs !!!!!

2009. márc. 23. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:

En nem ertem ezt a sok feltekenykedo embert. Miert ne lehetne joban a volt pasijaval? A huseg arrol szol hogy nem kerul az ember fizikai kapcsolatba massal a parjan kivul nem arrol, hogy nem lesznek mas baratai, es a felreertesnek meg a latszata is elkeruli.

Gondolom szeretitek egymast ugye? Nem csak azert jartok egymassal mert vonzodtok egymashoz es milyen jo lefekudni egymassal, hanem idealis esetben szeretitek, becsulitek egymast es jo baratok vagytok, akik elvezik egymas tarsasagat.

Kepzeld el hogy a baratnod rajon hogy nem akar veled jarni, mert kiszeretett beloled, es nem csak hogy szakit veled de egyik naprol a masikra levag magarol, es erdektelennek mutatkozik irantad. Nem erezned ugy hogy ha igy meg tud toled szabadulni, akkor lehet hogy sosem voltal neki igazan fontos? Az a normalis ha az ember olyannal jar akinek szivesen lenne a baratja is, es a vilag legtermeszetesebb dolga az, hogyha baratok maradnak akkor is ha a szerelem elmult. Szerintem orulhetnel hogy a baratnodnek tobb esze van mint neked.

2009. márc. 24. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!