Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátnömmel, loghat az exével?
már 1 éve van barátnöm,akiknek 2 éve volt egy barátja.
azota is joba maradtak.néha találkoznak is,a bnöm le megy hozzájuk de ez 2honaponta 1x van.holott én megmondtam neki hogy ne találkozzon vele,de ö csak azt állitja hogy ök a legjobb barátok.msnen napi szinten beszélgetnek.a csávo mostani bnöjével is joba van,ök is már vagy 1.5éve járnak.
multkor elment vele fel a városba mert a fiu vett vmit.
én nagyon kiakadtam.
ti mit szoltok és mit tennétek?
Fogadd el!
Egyrészt ez ritka, de normálsi dolog.
Másráészt ha kapálózol ellene azon te csak bukhatsz: vagy hallgat rád, és boldogtalan lesz, vagy nem hallgat rád, és vagy titokban csinálja vagy veszekedni fogtok.
mondd meg neki hogy akkor járj az exeddel azt csá
ne legyél papucs !!!!!
En nem ertem ezt a sok feltekenykedo embert. Miert ne lehetne joban a volt pasijaval? A huseg arrol szol hogy nem kerul az ember fizikai kapcsolatba massal a parjan kivul nem arrol, hogy nem lesznek mas baratai, es a felreertesnek meg a latszata is elkeruli.
Gondolom szeretitek egymast ugye? Nem csak azert jartok egymassal mert vonzodtok egymashoz es milyen jo lefekudni egymassal, hanem idealis esetben szeretitek, becsulitek egymast es jo baratok vagytok, akik elvezik egymas tarsasagat.
Kepzeld el hogy a baratnod rajon hogy nem akar veled jarni, mert kiszeretett beloled, es nem csak hogy szakit veled de egyik naprol a masikra levag magarol, es erdektelennek mutatkozik irantad. Nem erezned ugy hogy ha igy meg tud toled szabadulni, akkor lehet hogy sosem voltal neki igazan fontos? Az a normalis ha az ember olyannal jar akinek szivesen lenne a baratja is, es a vilag legtermeszetesebb dolga az, hogyha baratok maradnak akkor is ha a szerelem elmult. Szerintem orulhetnel hogy a baratnodnek tobb esze van mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!