Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
égő ha ilyet irok egy srácnak?
Figyelt kérdés
basszus. vedd már észre magad!egyszerűen szeretlek te b*zi. igen van amikor haragszom rád mert k*csög vagy. de közben akkoris meghalok hogy nem írsz. és én szeretlek. és néha miattad annyira a padlón vagyok mint nagyon kevés ember miatt eddig életemben. és szeretlek nélküled nem tudok élni.. és megölelnélek megcsókolnálak.. érted? érzed? nem... és ennyi a baj. szeretlek.2011. jún. 17. 00:34
11/12 anonim válasza:
Szerintem találkozz vele menjetek el sz-opd le keresztbe hosszába aztán dugasd meg magad. Az sokkal hatásosabb, kivéve ha tényleg b-uzi mint ahogy írtad. A stílusodból levéve ennyit érsz.
12/12 anonim válasza:
ha normálisan fogalmaznád meg akkor nem lenne "ciki"
"és néha miattad annyira a padlón vagyok mint nagyon kevés ember miatt eddig életemben."
javítva:
"Néha annyira rosszul érzem magam miattad, mint senki másért idáig."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!