Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozom a volt barátommal, szerintetek ez túlságosan nyomulás lenne?
Ő szakított velem fél éve. Nem beszéltük meg a szakítást, azóta nem beszélünk semmit. Viszont úgy érzem, meg kell beszélnünk a dolgokat. Én még mindig őrülten szeretem, ő volt a mindenem, és el akarom mondani neki mindenféle körítés nélkül, hogy nagyon szeretem, és meg akarom csókolni. Ezenkívül kérni tőle, hogy beszéljük meg rendesen a dolgokat. Érzem, hogy ezt kell tennem, hiszen nem tudom, látom-e még legközelebb, és ha igen, mikor.
Azt tudom, hogy már nem szerelmes belém, de még szeret.
De nem hagyom annyiban, mert így legalább nem lesz az az érzésem, hogy mi lett volna, ha megteszem.
Azért arra csak meg lehet kérni valakit, hogy élőben szakítson.
Nem?
Tényleg nincs enned büszkeség?
Talán épp ezért hagyott el.
Egy ilyen fiuval csak azért találkoznék,hogy megmutassam neki mit vveszített.
Ha meg már nem szerelmes beléd akkor fejre is állhatsz,akkor sem változik semmi.
Ha már találkoztok ne ba.szd el,inkább kérdezgesd mi történt vele azóta,ne ömlengj,hogy szereted és kezdjétek ujra.
Így talán több esélyed van,ha barátként találkozgattok talán felébresztessz benne valamit.Ha meg csak nyomulsz és tudja,hogy ugyis megkaphat bármikor,akkor mi benne a kaland?
"Egy ilyen fiúval csak azért találkoznék, hogy megmutassam neki, mit veszített."
Hát azt mutathatod, de mégis hogyan?
Van bennem büszkeség, de képes vagyok feláldozni olyan emberért, akit szeretek. Lehet, hogy ez furcsa a számotokra,mert még nem szerettetek senkit igazá.
Egyébként meg nem hisztiznék, csak elmondanám neki mit érzek.
Valahogy nem megy nekem az, hogy egy lezáratlan kapcsolat után jópofizzak, hogy mi van vele..
Hát én vagyok az utolsó válaszoló és jelenleg is(4éve)szerelmes vagyok:)
Csípd ki magad,vegyél fele egy szexi rucit,szolid smink.
Legyél magabiztos,kedves,humoros,ne sértődj meg,könnyed,nőies.Mutasd azt,hogy már túlléptél a dolgon.
Kérdezd mi ujság azóta és ha egy jót beszélgettetek akkor mond,hogy máskor is találkozhatnátok,persze szigorúan csak barátilag.
Ha ennek ellenáll akkor már tényleg nincs esélyed.
Persze ez csak egy tanács,Te tudod,de nem mindíg a legkézenfekvőbb megoldás a legjobb.
Köszönöm szépen a válaszod!
Neked már sikerült így visszaszerezned a volt barátodat?
Egyébként az a furcsa, hogy ha meglát valahol, mindig annyira zavarba jön, hogy rám se néz, és elfordul, vagy furcsán néz.
De holnap egy rendezvényen fogunk találkozni(kiállításmegnyitó), szóval ott nem lesz lehetőség nagy beszélgetésre. Max csak pár szóra.
De köszönöm a tanácsod!
Hát szerencsére velem még nem szakítottak,de egy barátnőm így leckéztette meg az exét.
Ő is olyan volt mint Te,mindíg mondta,hogy jajj bár visszakapná és mindent megtenne neki stb.
Nehezére esett ugyan,de bevetette ezt a "túlléptem rajtad és jobban vagyok mint valaha"technikát.Aznap még lefeküdtek utoljára,aztán reggel szó nélkül lelépett.Utána fordult a kocka, a pasiba felébredt a vadászösztön és ujra pedálozni kezdett...de már hiába.
Nem azt mondom,hogy ez mindenkinél bevállik,de az tény,hogy a pasik szeretik ha meg kell dolgozni egy nőért és nem pottyan csak úgy az ölükbe.
Akárhogy is döntessz,sok sikert!:)
Köszönöm!
Csak az én volt barátom egy olyan ember, aki rettentő szerencsétlen csajok terén. Soha nem mer kezdeményezni, azt szereti, ha a csajok futnak utána.
De hátha bejön! :)
Köszönöm.
Esetleg ha van még tipped, leírhatnád.
Egy önmagában nem biztos, bizonytalan érzésű, furcsa barátom volt, de nagyon szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!