Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire? Mi okozhatja? És leginkább. mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Előre bocsi, ha viszonylag hosszú lesz a kérdés... Oh, és szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha lehet, tanácsot mondjatok mert nem a szidásra vagyok kíváncsi. köszi =)

Szóval. Tömören, félek a párkapcsolatoktól. Egyértelműen önértékelési gondjaim vannak, főleg a mai zenékben, filmekben látott dolgok miatt. A reklámok is egy teljesen torz ideált tükröznek... és én próbálok megfelelni, mindig járok kondiba (heti 4 alkalom + kardio) de akkor sem vagyok egy Justin Bieber...

Igazából mindig is komoly kapcsolatra vágytam de sosem volt olyan lány akivel eltudtam volna képzelni a dolgot. Rengetegen próbálkoztak már nálam de hogy őszinte legyek, nem épp a "felső kategóriából". Ez nem azt jelenti hogy tárgyként kezelném a lányokat, semmiképp... Egyszerűen vannak bizonyos határok ami alá kevesen adnak (és itt NEM külsőségekről van szó).

Önértékelési gondok miatt én nem merek kezdeményezni, nagyon 0-nak látom magam sajnos... Pedig teljesen átlagos vagyok, sokan olyanokat mondanak hogy "hűű de helyes vagy" csakhogy ez olyan, mintha elmenne valaki egy fagyizó előtt és azt mondaná, "hűű de elképesztően finom itt a fagyi!" és sétálna tovább... Ez az önértékelési gond, az önbizalomhiány gyerekkori traumából ered az egyik pszichológus ismerősöm szerint, bár nemelemezgetett... Volt rengeteg dolog a gyerekkoromban ami okozhatta ezt ezért szinte biztos hogy emiatt van, de attól még ezt nem sikerült megoldani =(

Nem hallgatok nyálas szerelmes számokat, nem vasalom a hajam és nincs converse-es oldaltáskám sem, ezért nem illek a mai ideál képébe, amit az ismerőseim elvárnak, illetve amit a világ elvár a 16 évesektől. Nem azzal van a gond, hogy nem járok ismerkedni, ugyanis hogy nincs hova menni... sokan bulikat javasoltak. Csakhogy senki nem hív, ugyanis a sulim 1 órányi útra van itthonról (egy kertváros széle, itt még szórakozóhelyek sincsenek 10 km-es körzeten belül...), és sokan, akik hívnának buliba, szintén 1 órára laknak- csakhogy a másik irányba. Nyáron még bérletem sincs, szóval nem tudom végigbliccelni a várost, oda-vissza.

Szóval... nincs hely, ahol ismerkedhetnék olyan lánnyal, aki bejönne, és viszont. A gond az hogy mindenütt azt látom vissza (reklámok, filmek, sőt, még az internet is, pl. facebook), hogy a lányok csak a macsó típusú fiúkra buknak, a többi szóba sem jöhet (nyilván vannak kivételek de nem túl sok). Most valószínűleg sokan azt fogják válaszolni hogy "héé, hőő, én ugyan nem bukok az olyan pasikra!"- nos, örülök neki, csakhogy ettől még nem jutott senki semmihez közelebb :/

Igazából én az edzés mellett nem szeretek bunyózni, semmiképp. Szerencsére volt már olyan helyzet mikor pusztán szavakkal befolyásoltam a "támadót" hogy hagyjon békén, még ő kért bocsánatot. De ez nem "macsó", szóval ezzel nem megyek semmire. Nem szeretem a focit se, igazából a tömegsportokért nem rajongok. Inkább kocogni, edzeni szeretek, vagy épp a kutyámat sétáltatni a patakparton. De ez sem "macsó".

Nyilván sokan javasoljátok hogy menjek és ismerkedjek lányokkal, valamelyiknek csak be fogok jönni... a gond az hogy nem tudok hol ismerkedni. Interneten? Nem hiszem hogy jó ötlet, amúgy sem szeretek itt kockulni a gép előtt...

Ez az egész már úgy 3 éve megvan bennem. Eddig kapcsolatban voltam, 2 évig voltam egy lánnyal, csakhogy neki is hasonló természete volt így nem jutottunk előrébb, egy lépést sem. Szinte semmi nem történt köztünk.

Elég egoista szövegnek tűnik így visszaolvasva... de nem tudom az egész elképzelésemet a világról leírni és teljesen átadni azt, amit érzek pár bekezdésben :/ Szóval utólag is bocsi.

Elég hülye egy természetem van, tudom. És megköszönném ha ezek tekintetében próbálnátok segíteni. tényleg hálás lennék, köszi =)

16/f

2011. jún. 16. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
áh, szóval nem vagy belé szerelmes. Értem. Nos, tényleg ez volt a kérdésed. de szerintem semmi egyebet nem tehetsz ellene. mint hogy megpróbálsz kialakítani egy kapcsolatot egy lánnyal, jó önbizalomnövelő, szerzel közbe tapasztalatot és még magadat is jobban megismered. Itt van ez a leány, nos megmondom őszntén eléggé furcsa gyerek vagy, hogy ennyit képes vagy ezen problémázni. Most őszintén? A Távolságon kívül semmi más akadálya nem lenne annak hogy összejöjjetek? Mert szerintem ha mindketten akarnátok hipp hopp megoldódna. De a lányt is meg lehet érteni, hogy egyedül nem úszik árral szemben. Talán ezért is beszéltek kevsesebbet, mióta találkoztatok. Neked kéne szépen lépned valamit. Tudom hogy ez a 21. század de OMG mégiscsak te vagy a férfi, ha kell neked ez a lány, akkor ne hagyd elmenni! Később tuti hogy megbánnád! És szerintem a félelem is elmúlna ha egy bensőséges kaspcsolatban lennél :) Sosem tudhatod...... Bocsánat, hogy ennyit rizsázok. :) Szép Napot! És sok szerencsét!
2011. júl. 22. 00:25
 72/79 anonim ***** válasza:
Ezt már én se értem állítólag egy hullámhosszon vagytok most meg mégsem? MIért nem érezted jól magad vele, miben volt más a lány mint ahogy megismerted? talán ezt meg kéne vele beszélned hogy tisztázzátok a dolgokat...
2011. júl. 22. 00:38
 73/79 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval és még annyit tennék hozzá hogy miért nem kérdezed meg a lánytól hogy ő hogy érezte magát? Lehet hogy ő a mai napig tökre beléd van zúgva. Különben meg én is olyan kapcsolatban élek ahol a lány Pesten él én meg Miskolcon és csak hétvégenként találkozunk de nem mindegyiken. És teljesen megbízunk egymásban. Na szóval szerintem a távolság nem perdöntő. Na sok sikert!!!
2011. júl. 22. 00:40
 74/79 anonim ***** válasza:
Hááh :D Egyébként mi az hogy "csak ültünk és sétáltunk" xD mi mást lehet csinálni egy randin? fejenállni vagy mi?:D ez tetszik :D
2011. júl. 22. 00:52
 75/79 anonim ***** válasza:
Na jó úgy látom hogy itt jó beszélgetések születnek úgyhogy bekapcsolódok énis. Az előttem szólónak üzenném hogy nem kell fejenállni de mondjuk a fiú meghívhatná a lányt valamit inni vagy enni vagy fagyizni vagy beülni valahova hogy jó benyomást keltsen elsőre. Szerintem az első találkozás igenis nagyon fontos mer már abból kiderülhet hogy milyen a másik fél. Mondjuk ez nálam teljsen más volt de nálunk is sokminden eldőlt az első találkozásnál, szóval az nagyon is fontos hogy ott milyenek vagyunk mégha nem is lesz folytatás.
2011. júl. 22. 01:03
 76/79 anonim ***** válasza:

Hello! Hasonlóképp voltam én is! Teccett egy lány, és sokat msneztünk. Aztán összejött a randi is, és... áááá... nagyon gáz volt a csaj. Najó, nem nagyon gáz, de tökmás, mint amijenre számítotam. Viszontén nyúl voltam megmondani neki, és hát... elég nagy sz*rba keveredtem. :S Szóval a csaj reménykedett, meg minden. Nagyon belebonyolodtunk. Mondta, hogy lehet leköltöznek a közelbe (én Nyíregyen lakok), és akkor is csak nyomtam a csajnak, hogy fú, tökjó lesz, meg ő lesz akkor a királynőm, meg ilyenek. Szal nem mertem lepattintani. És le is költöztek ide Sóstóra télleg. És még találkozgattam vele, pedig a rossebbe kívántam már akkor. Csak nem akartam megbántani, meg ijenek. És mi lett a vége? Ez a liba teherbe esett nekem 16 évesen!

Szóval, öreg, én azt mondom, jól tetted, ha tiszta vizet öntöttél a pohárba, ahogy mondjákk. Kerekperec meg kell neki mondani, ha nem teccik.

Na hajrá!

2011. júl. 22. 09:24
 77/79 anonim ***** válasza:
Aha szóval a lány nem kellett mert nagyon gáz volt meg csak hitegetted , de azért megb*szni jóvolt igaz??? És még a gumit se tudod használni? okos! congratulations!!!!!!!!!
2011. júl. 22. 10:04
 78/79 anonim ***** válasza:
Te voltál ott, vagy én? Mit offolsz bele szegény csákó kérdésébe?
2011. júl. 22. 10:13
 79/79 anonim ***** válasza:
Húha, látom sok válaszod érkezett... Ezek biztosan segíthetnek, hogy a közeljövőben ne félj a kapcsolatoktól és hogy dűlőre juss a lánnyal. Én csak ennyit tennék hozzá, mert garantálom, hogy kifolyik a szemed, mire az összeset elolvasod.
2011. júl. 23. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!