Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan haggyam el pasim?
Háát ugyh o most elemgy mert nem akar osszeveszni velem.
de a hétvégén eljon h beszélgessunk.
jah és azota irt h o nem haragszik és h én haragszok e?
ma meg ossze futottunk ismét megkérdezte h haragszok e én meg mondtam h majd megbeszéljuk.
egyënlore ennyi
Hát az volt h jon netre!
de nem jott!
és h talizunk
tegnap volt valami koncerten én meg besz az anyujáva¨l és mondta h kérdezte tole h megyek e és o erre: ot nem érdekli ugy se ez!
kozbe érdekelt vna csak meg se kérdezett:(
Hát én is igy vagyok ráadásul a volt csaja is hirtelen ismét képbe jott!
am csak azt nemértm h h tud 3 évet igy eldobni ilyen módon! :(
koszii nagyon aranyos vagy most ép a szekrényem rakom rendbe h lefoglaljam magam
de azon gondolkozom h a ruháit vissza kéne adnom h már azok emlékeztessenekrá
meg mindent a szobámból elkéne tuntetnem!
Tedd azt.Adjál neki mindent vissza.És még véletlenűl se fogadd vissza,bármennyire is szenvedsz.Ha megint összejöttök,ugyanúgy fogsz szenvedni mint eddig.Az se jobb mint a jelenlegi helyzet :/
Takarits,pakolj össze,szedd össze a cuccait,és foglald le magad.Chatelj vagy hivd fel egyik barátnődet,és menjetek el valahova.Ma szombat van,tehát ejthettek egy kis "felszabadulós" bulit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!