Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan haggyam el pasim?
Sok fontosabb probléma miatt szedek!
de a leggyengébb idegnyugatot ami teljesen ártalmatlan és hála istennek már rég vettem be!
szólt de már nagyon nemtoom mi van!
igazad is van sztem már nem is jon most három év után neten szakitsak vele! habár az is igaz h o se vesz emberszámba!
vagy egyszerűen ne reagálj 1pár napig semmire és akk letisztázodik benned is minden és látod majd h viszonyul ehhez a helyzethez.aztán vmikor beszélj meg vele 1 talit 1 nyílt helyen és ott szakíts vele,mert ugy mégis könnyebb és jobban tudod magad tartani mintha 1 szobába lennétek 2esbe..bár szentem mindenképp szakíts vele mert max csak tovább huzzátok és jobb ez már nem lesz,és tartós sem..
Fiatal vagy és így meg csak tovább örlödsz.miközbe lehet h már jövö héten találnál nála 10szer jobbat:)
koszi szépen mindenkinek!
elálmosodtam a tabitol meek csicsilni! jo éjt holnap megirom mi lett!
A helyzet az h igen elhagytam majd meg szakad a szivem nem is aludtam az éjjel túl sokat ma meg a sok dogii!!
:(((((((((
Koszonom mindenkinek a kommentokat és a bátorító szavakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!