Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MKs kérdése:

Hogyan haggyam el pasim?

Figyelt kérdés
Nem toom ot elhagyni mert szeretem, de viszont tisztába vagyok vele h az egyetlen megoldás! Most mit tegyek! létszi gyors válaszokat mert mindjárt ittt van!
2011. jún. 16. 20:04
1 2 3 4 5
 21/41 napietus ***** válasza:
100%
Te 18 évesen nyugtatót szedsz??? én a helyedben inkább ezen aggódnék, nem az idióta pasimon agyalnék...talán fontosabb probléma...
2011. jún. 16. 20:55
 22/41 A kérdező kommentje:

Sok fontosabb probléma miatt szedek!

de a leggyengébb idegnyugatot ami teljesen ártalmatlan és hála istennek már rég vettem be!

2011. jún. 16. 20:58
 23/41 anonim ***** válasza:
én a helyedbe már be sem engedném..főleg ha nem szolt h késöbb érkezik és már 1 orája késik...azért nem 1 tárgy vagy amit szó nélkül félrerakhat már bocs..
2011. jún. 16. 21:00
 24/41 A kérdező kommentje:

szólt de már nagyon nemtoom mi van!

igazad is van sztem már nem is jon most három év után neten szakitsak vele! habár az is igaz h o se vesz emberszámba!

2011. jún. 16. 21:02
 25/41 anonim ***** válasza:

vagy egyszerűen ne reagálj 1pár napig semmire és akk letisztázodik benned is minden és látod majd h viszonyul ehhez a helyzethez.aztán vmikor beszélj meg vele 1 talit 1 nyílt helyen és ott szakíts vele,mert ugy mégis könnyebb és jobban tudod magad tartani mintha 1 szobába lennétek 2esbe..bár szentem mindenképp szakíts vele mert max csak tovább huzzátok és jobb ez már nem lesz,és tartós sem..

Fiatal vagy és így meg csak tovább örlödsz.miközbe lehet h már jövö héten találnál nála 10szer jobbat:)

2011. jún. 16. 21:09
 26/41 A kérdező kommentje:

koszi szépen mindenkinek!

elálmosodtam a tabitol meek csicsilni! jo éjt holnap megirom mi lett!

2011. jún. 16. 21:11
 27/41 anonim ***** válasza:
Majd megírod, hogy mi a helyzet?
2011. jún. 16. 21:13
 28/41 anonim ***** válasza:
ja, okés, csak nem láttam a válaszod.
2011. jún. 16. 21:15
 29/41 anonim ***** válasza:
4 évet még nehezebb lesz kidobni. Én 11-et dobtam, pedig sokkal hamarabb tudtam, hogy ez lesz a vége.
2011. jún. 16. 22:30
 30/41 A kérdező kommentje:

A helyzet az h igen elhagytam majd meg szakad a szivem nem is aludtam az éjjel túl sokat ma meg a sok dogii!!

:(((((((((

Koszonom mindenkinek a kommentokat és a bátorító szavakat!

2011. jún. 17. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!