Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? ( légyszii fontos)
Figyelt kérdés
Barátommal 3 hete vagyunk együtt, de még titkolnunk kell egy bizonyos balhé miatt. Így esténként szoktunk talizni, de 2 napja lehívott délelőtt magához. Ma reggel bnőm látta az egyik legjobb havernőjével (ovis koruk óta ismerik egymást), mármint a csaj ment a barátomhoz. Ez egy csöppet zavar. Számon akarom kérni, hogy mért helyez előtérbe más csajokat... fiúkat oké meg családot, de sztem más lányokat nem kéne. + be akarom neki vallani h szeretem de bnőm lebeszélt róla2011. jún. 16. 19:33
11/14 anonim válasza:
hát tudod, nálam akkor müködik igy egy kapcsolat ha dugni akarok.
amikor hosszutávra tervezek már az első héten majd megdöglünk egymásért -.-
12/14 A kérdező kommentje:
pedig amikor vele vagyok annyira édes és ha akart volna már megdönthetett volna de nem tette
2011. jún. 16. 20:08
14/14 anonim válasza:
Dottorre !
Szerintem a bnővel is kell foglalkozni , nem mindig csak a haverok . De ha neked a haverokbol lesz majd késöbb a család akkor hajrá ! : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!