Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha nagyon tetszik nektek egy fiú, megmeritek kérdezni, hogy van-e barátnője?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy ha egy lány ezt kérdezi tőlem akkor az 100%,hogy azt jelenti bejövök neki.2011. jún. 16. 18:13
1/9 anonim válasza:
Én nem, de én is volt, hogy a barátnőm helyett kérdeztem meg egy fiútól hogy tetszik-e neki valaki. Tehát ne legyél 100% biztos ;)
2/9 anonim válasza:
Es ha megkérdezed akor biztos vagy abban, hogy a válasz igaz lesz?
3/9 anonim válasza:
Én meg merem kérdezni. Nem feltétlenül azért, mert bejön a srác, lehet egyszerű kíváncsiság is.
4/9 anonim válasza:
hát én taktikázok. elkezdek a fiúval beszélgetni, majd olyan 15 perc után rákérdezek a dologra ;)
ez így jó módszer, mert nem nyomulós és jó :D
5/9 anonim válasza:
Szó szerint nem merném megkérdezni, de megpróbálnám kipuhatolózni valamilyen burkolt kérdéssel/kérdésekkel.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi számít 99%-os jelnek? :)
2011. jún. 16. 21:10
7/9 anonim válasza:
odaállsz az ismeretlen fiú elé, köszönsz neki, és megkérded "Van barátnőd?" (ez szerintem legalább 99%-os jel)
8/9 anonim válasza:
Nekem akármennyire teccene a fiú,nem merném megkérdezni :S nagyon kis beszari vagyok :$ ha meg barátnőm kérdezné meg a nevemben,duplán sülne a pofám h még arra se lennék képes h oda menjek hozzá :/
9/9 anonim válasza:
én meg merném kérdezni.
de nem biztos hogy azért mert bejön lehet hogy csak kíváncsiság vagy csak mondjuk külsőre teccel de még a belsődet nem ismeri. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!