Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha nagyon tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nagyon tetszik nektek egy fiú, megmeritek kérdezni, hogy van-e barátnője?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy ha egy lány ezt kérdezi tőlem akkor az 100%,hogy azt jelenti bejövök neki.
2011. jún. 16. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, de én is volt, hogy a barátnőm helyett kérdeztem meg egy fiútól hogy tetszik-e neki valaki. Tehát ne legyél 100% biztos ;)
2011. jún. 16. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Es ha megkérdezed akor biztos vagy abban, hogy a válasz igaz lesz?
2011. jún. 16. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Én meg merem kérdezni. Nem feltétlenül azért, mert bejön a srác, lehet egyszerű kíváncsiság is.
2011. jún. 16. 18:27
 4/9 anonim ***** válasza:

hát én taktikázok. elkezdek a fiúval beszélgetni, majd olyan 15 perc után rákérdezek a dologra ;)

ez így jó módszer, mert nem nyomulós és jó :D

2011. jún. 16. 18:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szó szerint nem merném megkérdezni, de megpróbálnám kipuhatolózni valamilyen burkolt kérdéssel/kérdésekkel.
2011. jún. 16. 19:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi számít 99%-os jelnek? :)
2011. jún. 16. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
odaállsz az ismeretlen fiú elé, köszönsz neki, és megkérded "Van barátnőd?" (ez szerintem legalább 99%-os jel)
2011. jún. 16. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem akármennyire teccene a fiú,nem merném megkérdezni :S nagyon kis beszari vagyok :$ ha meg barátnőm kérdezné meg a nevemben,duplán sülne a pofám h még arra se lennék képes h oda menjek hozzá :/
2011. júl. 10. 00:41
 9/9 anonim válasza:

én meg merném kérdezni.

de nem biztos hogy azért mert bejön lehet hogy csak kíváncsiság vagy csak mondjuk külsőre teccel de még a belsődet nem ismeri. ;)

2011. júl. 10. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!