Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez utalhat megcsalásra, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez utalhat megcsalásra, vagy férfiaknál normális, és belefér?

Figyelt kérdés
A kérdést egyszer már kiírtam, de nem nagyon kaptam választ.Szóval:Távkapcsolatban élünk a barátommal, ami annyi jelet, hogy (jó esetben) 2-3 napot, - majdem minden pénteket és hétvégét- együtt tudunk tölteni. Ha jobban belegondolok, már régen is voltak fura kijelentései, amiket nem nagyon tudtam mire vélni, de csak mostanában kezdett aggasztani a dolog. Egyik alkalommal egy szórakozóhelyen voltunk, és ő röhögve mesélte, hogy a mellettünk ülő lány az egyik haverjának a szeretője..Aztán ahogy telt az idő, még 1-2 lányra rámutatott, és mindegyik csaj valamelyik haverjának a szeretője, vagy éppen megcsalt barátnője volt. Tudom, hogy a fiúk tolerálják egymás erkölcsileg megkérdőjelezhető cselekedeteit, de én elbizonytalanodtam, és úgy éreztem, ha ezt ilyen lazán és jókedvűen kezeli, akkor nála is simán belefér egy 2. csaj.A másik , ami bántott: éppen megjegyezte msn-en, hogy nem tudja, mi van vele, de mostanában a szokásosnál sokkal kanosabb..És hogy sokszor a fiúknál a szex nem élvezet, hanem kényszer..amiből én arra következtettem, hogy ha esetle megcsalna, nyugodtan hivatkozhat arra, hogy hatalmas nyomás van rajta, és én lányként ezt nem érezhetem ár kellőképpen. (persze ez le van egyszerűsítve, de ez volt a lényeg). Normális a férfiak részéről ez az elmélet, szóval belefér egy párkapcsolatba?..és attól, hogy ezt mondja, lehet, hogy esze ágában sem lenne ténylegesen megtenni? Fél éve vagyunk együtt, de nem beszélgettünk még arról, hogy melyikünk mennyire volt hűséges az eddigi kapcsolatai során, és hogy viszonyul az esetleges ’kilengésekhez’. Egyébként elég passzív, zárkózott személyiség, nem szeret érzésekről beszélni, viszont tettekkel, gesztusokkal kimutatja. Kérdésem lényege: jogos lenne, ha FINOMAN megkérdezném, hogy gondolkodik erről, és eddig mennyire sikerült ellenállnia az esetleges kísértéseknek?
2011. jún. 16. 08:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem jó előrejelzés, h félrelépett-e a korábbi kapcsolataiban, persze előfordul, h annyira megszeret, h nem csal meg. az h kanos, és közli veled, csak annyit jelent sztem, h jobban kíván téged. ha csalna, akk nem érezné szükségesnek h közölje veled h mennyire kanos. sőt, ha más lány is van, akk nyílván többször elégül ki.
2011. jún. 16. 12:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy ennyien írtok majd:D Ez a 'kényszer' kifejezés nekem úgy jött le, hogy ne feltételezzem a férfiakról, hogy azért fekszenek le más lányokkal, mert egyáltalán meg sem próbálják türtőztetni magukat, hanem..mintha nem lenne más választásuk ezekben a 'nagyon kanos' időszakokban. Erre rá fogok kérdezni óvatosan, mert elég szomorú lenne, ha valóban így gondolná. Innen már csak egy lépés, hogy egy gyengébb pillanatában a meggyőzdése alapján cselekedjen.
2011. jún. 16. 12:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Véletlenül sem akarok jelenetet rendezni, vagy látványosan felháborodni ezen, nem az én stílusom..Csak szeretném, ha szépen, higgadtan sikerülne ezt tisztáznunk, és megnyugodhatnék.
2011. jún. 16. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azért nem mondanám, hogy minden rendeben:) van is egy mondás és ez igaz: madarat tolláról embert barátjáról

Az egyik hozzászoló írta, hogy távkapcsolatból ki sem derülne.....hát de! Nálam volt távkapcsolat és elég könnyen kiderült. Hiába nem láttam úgy mint más mindennap vagy hetente egyszer, még is olyan könnyen lebukott, hogy el sem hiszed.

2011. jún. 16. 13:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Hogy vetted észre?Elszólta magát, vagy szimplán csak sugárzott a viselkedéséből, h vmi nem stimmel?
2011. jún. 16. 13:56
 16/17 anonim ***** válasza:
ha más dolgokról jól hazudik, legyen az bármi jellegű- pl a haverját megviccelni, vagy a suliban, szüleinek jó kamudumákat ad be, akkor téged is ugyanúgy átverhet.
2011. jún. 16. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán a távolság miatt nem figyelnek oda elégé, mert nem számít rá vagy nem tudom. Először az volt, hogy egy ismerőse a képe alá olyat írt amit úgy gondoltam megkérdezem miért írnak olyat egymásnak. Azt felelte, hogy ő csak egy barát és így szoktak egymással beszélgetni. Oké, én ezt szó szerinte elhittem, hát most már kétlem. Na de ez még nem a bukta a történetben. Közben amikor beszélgettünk msnen akkor nekem olyanokat mondott, hogy ő rossz és hogy mással jobban járna. Ebből nem sejtettem semmit, de ez már aggasztott, hogy miért mond ilyeneket. Ez olyan érzés volt mint nálad amikor azt mondta, hogy sokkal kanosabb. Meglepő nem? Ekkor még nem gondoltam rosszra csak azt hittem butaságokat beszél. Ami gyanus lett nekem az az volt, hogy msnen kiírta LG♥ Gyanus volt, de nem vettem ezt sem komolyan, mert a kapcsolat alapja a bizalom vagy tévedek? Ugye azt felelte, hogy az lg márkát szereti. A fekete leves csak most jön. Elkezdtem vele viccelődni, hogy biztos Gézát szereted és így poénkodtam vele. Aztán ő viccből, hogy nem Géza, hanem Gábor. Egyszer felléptem iwiw-re és mit gondolsz kinek a képe alá írta, hogy szereti és az ővé? Hát Gábor. Ő rá is azt mondta, hogy barát, de tudod ki hitte ezt el. Úgy tettem mintha hiszek neki. Majd egyszer felvettem msnre Gábort és az ő neki meg az én barátnőm neve volt kiírva. Aztán beszélgettem vele, ezt már gondolom tudod mi követe. Könnyen bukott le, mert egyértelmű jeleket kaptam és értelmeztem. Te is megkapod ezeket a jeleket csak kérdés, hogy mennyire figyelsz rá. Én az elején semmibe vettem azokat, mert nem tudtam elképzelni se róla. De érthető, hogy miért ugye? Mert nagyon szerelmes voltam belé. Azt még nem is írtam, hogy sms-ben is lebukottXD Megkaptam sms-ben azt tőle, hogy milyen izomlázas napja volt a macikájától amikor nem is voltam vele. Hát ez van. Meg ő a legjobb barátnőjéről csúnyán beszélt, meg hogy a pasiját csak kihasználja. Aztán csodálkozik, hogy összeveszttekXD És a te párod mit is mond a haverjairól?:) Szeretői vannak?:D Jó az a mondás: madarat tolláról embert barátjáról.
2011. jún. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!