Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok miért a félb*zi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért a félb*zi fiúkat szeretik jobban a rendes férfias fiúk helyett?

Figyelt kérdés
Félb*zi alatt az ilyen letolt gatyás, nyálas, b*zisan öltözködőket értem.
2011. jún. 15. 21:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Amúgy olvasgattam ilyen kutatásokat, hogy az ösztrogén-szint magasabb a mai férfiakban az étkezés és az életmód miatt (a társadalomban a tesztoszteront amúgy is az agresszióval és a rossz dolgokkal párosítják, ami "kiölendő") és a férfiak nagy átlagban egyre femininebbek.

Amit olvastam, elég túlzás volt, de tényleg van benne valami. Ezzel az jön le, hogy többet adnak magukra ésatöbbi, de nem hiszem el, hogy a lányoknak olyan pali kell, aki mondjuk velük együt ül a kozmetikusnál, pedikűr/manikűr szalonokban és a divatról beszélget a barátaival egy mojito mellett a brazil szappanoperákat nézve.

2011. jún. 15. 21:43
 12/17 anonim ***** válasza:

A férfias nem egyenlő a sörhasúval.(Bár inkább azt választom egy SP fazonú fiú helyett.) És a szőrösség sem egyenlő a higiénia hiányával. Ne legyünk már primitívek.

23/l

2011. jún. 15. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Szőrtelen nem is játszik. Undorító. :D
2011. jún. 16. 00:37
 14/17 anonim ***** válasza:

"mert igényesebbek!! mind öltözködésbe mind higéniába!"

Te is lehetsz, vagy 13.

Az, hogy valaki fiú létére vasalja a haját, festi magát és ilyen cuccokat hord, az nem igényesség, hanem kő kemény b.ziság.

2011. jún. 16. 05:13
 15/17 Zsigulee ***** válasza:
én is kicsit az "ilyen" fiúkra bukok,de azért mert van néhány fiú akinek ez a "kicsit-bu**s" külső szexi.
2011. jún. 16. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
ez számomra is rejtély..15/L
2011. jún. 19. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
A fiúk miért a ribanc lányokat szeretik jobban a rendes nőies lányok helyett?
2011. jún. 19. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!