Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne féljek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne féljek és ne lovagoljak ezen ennyire? És miért nem veszi észre hogyha kicsipem magam?

Figyelt kérdés

a barátomatr olykor megkeresi az ex nője, még mindig próbálkozik. a pasim elmondása szerint-már lezárta a multat, engem szeret és nem irogat az exének, nem törödik vele. De félek hogy mivan ha titkon elcsábítja a pasimat, ha visszamegy hozzá ha titokban ismét dumálnak... ezen agyalok, elég sokat. Hogyan állítsam le magam? És tartsam meg Őt?

A másik tegnap találkoztunk a pasimmal, mentünk moziba meg fagyizni... és kb 1órát töltöttem a tükör előtt, belőttem a hajam, enyhén kisminkeltem magam, szóval csak tussal kihuztam a szemem felül tettem egy enyhe szehéjpudert és 1 kis pillaspirált....nem öltöztem túl az alkalmat de sportosan nőies ruhát vettem fel. tetszeni akartam neki.

És még azt se mondta hogy "csinos vagy Édes" vagy "jól nézel ki"

KOMOLYAN ILYENKOR ÉSZRE SEM VESZI A VÁLTOZÁST?:S

2011. jún. 15. 11:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

KÖSZI:)

A félreértések elkerülése végett, nem tiltok semmit neki.

Ő is ugy van vele hogy a mult az a MULT! LEZÁRTA, VELEM VAN ÉS CSAK ÉN SZÁMÍTOK NEKI. és szerinte se normális dolog együtt haverkodni az exxel (bocs annak aki ezzel nem ért 1et)

és hála Istennek, ők még csak nem is találkoznak, és nem is beszélnek, a csaj elég ócska trükköket vet be a barátom haverjának a barátnője az ex csaj legjobb bnője, és a barátomnak irogat a haverja bnője hogy még szerelmes belé az exe meg ilyenek. SZÁNALOM. őt is leállitotta már a pasim hogy nem érdekli, ha csak ezért ir rá akkor ő is lekophat (a haverja nője)

2011. jún. 15. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg miért fested az ördögöt a falra, miért paráztatod magad, hogy titokban visszamegy meg egyéb nyavaják... ???
2011. jún. 15. 11:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudjátok nagyon nehéz ez. Olvastam az egyik előttem lévő választ, és korábban már én is leírtam saját sztorimat. Szóval aki életét nem tette igazán tönkre még az ex, az könnyen ad olyan tanácsot, hogy miért parázik a kérdező, amikor elmondta neki, a párja, hogy őt szereti és el is zavarja az exet.

Van abban is valami, hogy miért baj a kommunikáció. Nem baj, akkor ha mindketten túlléptek, és lezárták a múltat.

Nő létemre azt mondom, hogy ha egy nő meg akar szerezni egy pasit, akkor nagyon sok aljas dologra képes.

Mint írtam az én életemet is megkeserítette az ex. Hiába bízok a páromban, hiába minden. Ha olyan dolgokat olvasgatok facebookon, iwiwen, a helyi buszmegállóban vagy bárhol, hogy mennyire hiányzik neki, és mennyire bánatos, ha mindent elkövet egy találkozásért akkor ez kő keményen beleivódik az emberbe.

És ebből jönnek a hisztik. Amiket alapvetően nem is akarok, csak a sok stresszt, bizonytalanságot bármit le kell valahogy vezetni.

Gondoljatok bele, ha az ex elkezdett neki irogatni, hogy ekkor meg ekkor találkozzunk este. Szegény párom meg sofőr révén valahol a dugóban ült, és ezért késett, hát nem volt kellemes érzés. vanna az életben olyan szituk, amik véletlenül történnek úgy ahogy történnek, mégis olyan mintha más állna a dolgok mögött.

És ez megmérgezi a kapcsolatot.

2011. jún. 15. 11:55
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó...leirtad a lényeget
2011. jún. 15. 13:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy lezárta a múltat, az nem azt jelenti, hogy még csak szóba sem állhat az exével... Beszélgetni bármikor és bárkivel lehet, nincs megírva sehol, hogy tilos lenne. És is, amikor összefutottam az exemmel, csak megkérdeztem, mi a szitu vele, pedig párom is ott volt mellettem, és mivel megbízunk egymásban, nem szívta mellre. Mint ahogy én sem, amikor ő beszélt az exével... Miért kell mindent felfújni?

Az, hogy a csaj folyamatosan próbálkozik, az egészen addig nem számít, amíg párodban van tartás, és nem adja meg magát. Ha megadja, akkor meg fölösleges vele foglalkozni. Ha tényleg szeret téged, nem fog vele foglalkozni :)

Egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy a pasik természetes valónkban akarnak minket látni. Mondjuk én elvből nem sminkelem (már) magam, meg szerintem nélküle jobban is nézek ki, de a pasikat nem a maszk/vakolat fogja meg... Jó, nem sminkelted agyon magad, de a szemhéjpúder akkor is halál fölösleges, a tus úgyszintén, a spirál oké, mert kiemeli a szemet, viszont nem feltűnő.

És a hajadat se "lődd be" mindenféle vacakkal, mert csak büdös leszel tőle. Tényleg! Volt hogy elment mellettem egy egyébként teljesen szép arcú lány, de a bűzfelhő úgy körbevette, hogy tüsszögnöm kellett. Külön ki lehetett venni az izzadásgátló, a parfüm, a hajlakk, meg az öblítőszer illatát is, ami így összekeveredve ritka undorító szagot alkotott...

21/L

2011. jún. 17. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!