Nem is tudom igazából mit szeretnék kérdezni. Ma meghalt egy nagyon jó lóbarátom. Nagyon szerettem. És nem tudom h most mit tegyek. Vegyek egy másik lovat? Többé ne lovagoljak?
Nekem kutyáim haltak meg, és az is ugyanennyire tud fájni.
Jóérzésű, állat szerető ember vagy.
A fájdalom idővel csökken. Azt te magad tudod eldönteni, mikor leszel kész egy másik állat elfogadására. Mert aki így szeret egy állatot, az nem tud nélküle élni.
Én itt temettem el virtuálisan a kutyáimat és szinte minden nap benézek hozzájuk
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__1662265-segits..
Nem te vagy ennek a kérdésnek az ihletője?
Nyugodtan sírd ki magad. Elhiszem, hogy nagyon fáj a hiánya, de idővel megnyugszol. Szerintem most pihenj sokat, kösd le magad mással sétálj nagyokat a tavaszi napsütésben, és ha úgy érzed, hogy újra tudsz lóra nézni és tudnál egy másik lovat is szeretni, akkor vegyetek egy újat.
Barátnőmnek a lovát eladták vágóba a tudtán kívül, szóval még el se tudott tőle búcsúzni, de azóta van új lova, akit ugyanúgy szeret és az előzőt se felejti el soha. Egy darabig ő se tudott lóra nézni, mert minden a régi lovára emlékeztette, de idővel megbékélt a gondolattal.
Ne feledd az emlékek, a közös pillanatok örökek, ezeket nem veheti el senki se tőled. Szóval most nyugodtan add ki a fájdalmad és megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!