Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan derítsem ki, hogy hazudik-e az exem?

Figyelt kérdés

Kb 2,5 hónapja szakítottunk (2,5 év után). Nagyon szeretem, szeretnék vele kibékülni, de állítólag van bnője (találkozgat valakivel, msn-en szerelmes üzeneteket ír ki neki), és ha tényleg van, nem akarok belerondítani a kapcsolatába, de ha nincs, szeretnék vele kibékülni.

Mivel derítsem ki, hogy van-e neki? Rákérdeztem azt mondta van. Meglesni nem tudom, elég messze lakik. A barátai biztosan azt mondanák, hogy van, akkoris ha nincs. Egyetlen lehetőségem van, msn-en rákérdezni, és "lebuktatni". De hogyan tegyem?

Szakításunk óta csak msn-en beszéltünk 3x kb. Szeretem nagyon!

2009. márc. 22. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is,szerinted érdemes kibékülni?Működne a kapcsolat?

amugy ha szabad kérdeznem miért szakitottatok és ki kivel?

2009. márc. 22. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha akar keresni fog, mindegy mit csinálsz.

Most nem tudom bővebben kifejteni

2009. márc. 22. 13:17
 3/10 A kérdező kommentje:

Én szakítottam vele, mert azt hittem nem szeretem, nem akartam hülyíteni, ezért mondtam neki, hogy legyen vége.

Sírt, próbált békülni, mondtam, hogy nem lehet. És már lassan 2 hónapja szenvedek miatta (eddig magamnak sem mertem bevallani), hogy ő az igazi, rá vágyom, ő az aki kell.

Úgy hallottam, érdeklődik utánam, és talán csak féltékennyé akar tenni, azzal amiket kiirt msn-re, meg azzal, hogy találkozgat valakivel. Mikor msnen beszéltünk, mondta hogy szeret de van már barátnője.

2009. márc. 22. 13:24
 4/10 A kérdező kommentje:
És szerintem van értelme kibékülni. Csak valahogy meg kell tudnom, van-e tényleg bnője, vagy nincs!
2009. márc. 22. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már az is egy jó jel hogy egyáltalán beszéltetek , ez azt is jelentheti hogy nem felejtett el teljesen ! Bár egy ilyen hosszú ideig tartó kapcsolat után szerintem nem könnyű a felejtés ! Szerintem nincs veszve semmi !

Egyébként tudja hogy szeretnéd újrakezdeni ?

2009. márc. 22. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne kergessetek 1mast es beszelj vele oszinten. mond el neki h meg szereted, h hibat kovettel el es ki akarsz bekulni, de ha mar van neki mas akkor nem akarod elrontani. a tobbi mar ugyis rajta mulik.

ha mkepp ki akarod deriteni....nekem most csak az jutott eszembe h csinalj 1 masik id-t es kezdj el vele beszelgetni msn-en, mintha 1 erdeklodo csaj lennel. par alkalom utan kerdezz ra "csak ugy" h van-e baratnoje.

2009. márc. 22. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen mond meg neki, hogy hibáztál, és, hogy mennyire szereted és hiányzik.

Ha ő akar téged, akkor ezután ő is lépni fog.

2009. márc. 22. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Szakítasz a sráccal, mert nem szereted, ő totál kivan... Próbál rajtad túljutni, találkozgat lányokkal...

erre most eszedbejutott, hogy ja mégis szereted... aztán két hónap múlva rájössz, hogy ja mégsem? Vagy hogy?

idióta..

25/f

25/f

2009. márc. 22. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Hagyd. A dolgok majd alakulnak. De nem ertelek. Nekem s volt idoszakom,hogy megkerdeztem magamtol,hogy miert vagyok vele es hogy szeretem e. Akkor jon ra az ember az ilyesmire amikor mar elveszitette azt akit szeretett. Varj.Turelem rozsat terem.
2009. márc. 22. 22:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 25/F!

Nem 2 hónap múlva jöttem rá, hogy őt szeretem, hanem előbb. De mivel úgy tudom van párja, nem mertem lépni.

2009. márc. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!