Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem lefeküdni a barátnőm ennyi idő után? Mit tegyek h elhitessem vele h jó lesz?
Magyarázd el neki, hogy a pisilési inger a G-pont ingerlésénél teljesen normális. Sőt, ha elmegy, akár jöhet is egy kis "anyag", de nyugasd meg, hogy az nem pisi.
Nézz utána neten.
Szerintem is benne van a dologban h egyszer sem ment el + pisilési ingere van... már csak ez a kettő lehetőség maradt.
De valahogy el kéne érni h lefeküdjön velem és bebizonyítsam h jó lesz és el fog ő is menni meg stb.
15:31-es vagyok,
Nos nem értelmeztem rendesen amit írtál először. Ez, hogy pisilés ingere volt és ezért nem meri egy ciki indok ami érthető 1-2 hétig amíg valahogy kimondja, hogy miért nem akarja de nem fél évig. Valahogy próbálj meg vele leülni és megbeszélni, hogy mi a gond mi történt amiért ennyire elzárkózott szexuálisan feléd, akivel már ezt csinálta. Elképzelhetetlennek tartom, hogy fél évig azért ne akarjon sokszori próbálkozás után szeretkezni mert fél, hogy bepisil. Vagy nem kívánja (ebben az esetben lehet kisebb-nagyobb gond, attól függően, hogy fogja-e még egyáltalán a közeljövőben kívánni...) vagy tényleg valami rosszul sült el és fájt neki vagy valami hasonló történhetett. Akármelyik is újra beszélnetek kell erről hisz lassan másfél éves párkapcsolatotokban fél éve máris nincs szex...ez így nem fog működni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!