Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan intézi el a randizások pénzügyi részé?
Ciki nem ciki de 19évesen most alakult úgy először, hogy találkoztam egy lánnyal akit el is mertem hívni randira de rengeteg dolgot nem tudok így még. Tudom, hogy sok hasonló kérdés van itt és már utána is néztem de erre konkrét választ nem találtam. Van aki úgy szereti, hogy először a fiú fizet (ez még érthető is lenne hisz én hívtam meg valahova) de ez másoknál hogy megy? Pl. ha elhívod pár alkalommal randizni akkor milyen helyekre érdemes ami nem olyan vészes árilag? Néha diákmunkázok de nem nyomja sok pénz a zsebem így korlátolt vagyok ezen a téren. Valamint sokszor olvastam, hogy a lányok egy része/nagyobb része nem szereti, hogy ha a fiú fizet mindig de ez mégis hogyan alakul ki? Mert most ha minden jól megy 1-2randi sikerülhet de hogyan tovább, mert felhozni, hogy ne menjünk most sehova 2hétig mert akkor lesz pénzem vagy fizess te elég ciki lenne :/
19/F
19évesen most alakult úgy először, hogy találkoztam egy lánnyal
én először az oviban találkoztam lányokkal, dehát kinek mi jutott :D
Akkor javítok.
én 13 éves koromban "találkoztam" először csajjal.
szerintem ciki.dehát sose késő....aszondják
Kedves Zsolt!
Kit érdekel, hogy te mikor "találkoztál" először lánnyal? Nem ez volt a kérdés, senki nem kérdezte, hogy szerinted ciki-e... Miért jó ide jönni és cikizni a kérdezőt? Ha érdemben nem tudsz hozzászólni tudod hogy kell kilépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!