Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene? Ti mit tennétek?
A barátommal 2 éve vagyunk együtt és teljesen tanácstalan vagyok. Olyan érzés, mintha 2 teljesen különböző énje lenne. Az egyik az, amelyikbe beleszerettem. Az aranyos, kedves, udvarias, aminek nem tudok ellenállni. A másikat viszont lehetetlen elviselni. Bunkó velem, bunkó másokkal, pici dolgok miatt felhúzza magát, káromkodik akár azért is, ha valaki nem úgy lép, ahogy ő akarja. Túlságosan korlátoz, nem szereti ha elmegyek ide-oda. Pedig nem disco-ba mennék, nem innék, cigiznék vagy ilyesmi, egyszerűen csak barátokkal lennék. A legrosszabb mégis a féltékenysége, amire mégcsak okot sem adtam.
Egyszer már próbáltam szakítani, de nem ment, könyörgött, hogy próbálkozzunk, ő megváltozik. Egy időre jobb is lett, de én ezt már nem bírom így. Viszont szakítani is képtelen vagyok, 2 év mégiscsak 2 év és a kedves énjét még mindig szeretem. Nagyon félek attól, hogy nem lennék képes kimondani, mert ő elővenné a kedves oldalát, könyörögne, én sírnék és megbeszélnénk, hogy rendbehozzuk. Aztán minden kezdődne elölről.
Ti mit tennétek? Szakítanátok?
16/L
(Hozzá kell tennem, hogy a családom és a barátaim szerint is szakítanom kellene, de ez nem olyan egyszerű.)
ha a kapcsolatra gondolsz akkor jó vagy rossz emlékeid vannak?
Szerintem ezt leginkább így lehet kiszűrni.Ha még mindig több a jó,akkor érdemes küzdeni,folytatni.Ha már több a rossz akkor szakítani kell.
Én is voltam hasonló helyzetben,és megoldódott..szóval nem mindig a szakítás a legjobb,és semmiképp se hallgass másokra!
Első válaszoló! Tolakodó lennék, ha azt kérném, hogy beszélgessünk egy picit?
Egyébként 17 éves és már rengetegszer megbeszéltük ezt, a féltékenységre pl. azt mondta, hogy azon képtelen változtatni, ő ilyen. Szerintem pedig megoldható lenne.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :D
Nem őt szereted már, csak az énjének azt a felét. De ettől ő még nem az az ember, akibe beleszerettél. Nincs értelme vele maradnod, mert nem fog gyökeresen megváltozni. Olyan emberrel "kell" együtt lenni, akit kívül- belül imádsz, a jó és a rossz tulajdonságaival együtt. Hidd el, fogsz találni olyan fiút, akinek egyrészt nem lesz ennyi negatív, számodra elfogadhatatlan tulajdonsága, és ami negatív lesz, Te azzal EGYÜTT fogod szeretni.
Nem lesz könnyű, de el kell mondanod neki, bárhogy is könyörög, hogy már megígérte máskor, hogy megváltozik, mégse történt semmi változás. Mondd el neki, hogy szereted, de nem úgy, ahogy van, és egy kapcsolatnak nem úgy kell működnie, hogy a felek megváltoznak egymás kedvéért, hanem pontosan úgy szeretik egymást, ahogy vannak. Hidd el, jobban jársz, ha most lesz vége, mert később csak rosszabb lesz, és 3-4 év után csak még nehezebb lenne az elválás...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!