Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál, ha a párod nagyon sokat beszélne a volt párjáról?
Negatív dolgokat, de akkor is zavar. :S
L, 20
Ha negatív dolgokról beszél, akkor lehet, hogy épp azért teszi, hogy Téged "fényezzen", hogy azt éreztesse Veled, hogy mennyivel jobb vagy. Esetleg magát szeretné emlékeztetni rá, hogy mennyivel jobb Veled, mint velük. Szerintem egyszerűen mondd meg neki, hogy örülsz, hogy Téged jó fényben tüntet fel, de nem szeretnél inkább többet az exekről hallani, mert bármit is mond, zavar, hogy róluk beszél. Én biztos, hogy megmondanám. Ha szeret, akkor abba fogja hagyni :)
20/L
Én voltam ebben a cipőben, de a másik oldalon. Elkövettem azt a hibát, hogy az aktuális, nagyon kedves, figyelmes, jóképű, igazi főnyeremény páromnak sokat szidtam az exemet. Tudtam, hogy hülyeség, de képtelen voltam leállni vele. Ez is mutatja, hogy valójában nem voltam túl az exemen. Az "aktuális" pedig (jogosan) beleunt ebbe. Szakítottunk.
Teljesen jogos volt, hogy nem akart velem maradni, hiszen láthatta, hogy mással vagyok elfoglalva, nem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!