Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értelmezitek ezt a mondást? Love is a decision, not an emotion. ( a szerelem egy döntés, nem pedig érzelem)
Szerintem is a szerelem egy döntés!Nem érzelem!A nőknél különösen igaz.Hisz ők csak akkor lesznek szerelmesek ha igényük van rá.Igazából nem is a férfiba szerelmesek hanem a szerelembe.A férfi csak jó időben van jó helyen.
Lehet lepontozni.De nekem akkor is ez a véleményem!
A szerelem döntés!
Elmegy a leányzó az elsőre randira.Kb.3 órát van a sráccal.De mikor hazaér azt meséli a barátnőjének meg az anyujának,hogy ő megismerkedett egy gyerekkel és ,hogy milyen szerelmes meg hogy mennyire szereti.
Kit is?Azt a srácot akit még nem is ismer?
De ugyanez a helyzet egy 3 hónapos kapcsolatban is.+hónapat alatt nem lehet senkit megismerni.Pláne ha a másik fél még szinészkedett is!
Tehát a szerelem,szeretet=döntés!
Mindig mi döntjük el mire van szükségünk..
Ha a szerelem érzésére,keresünk hozzá alanyt!
14.32-es vagyok
"Mindig mi döntjük el mire van szükségünk.."
Nem! Azt h mit fogsz csinálni eldöntheted, de attól még nem feltétlenül arra lesz szükséged (de sztem te is tapasztaltad h a legtöbb ember (félreértések elkerülése végett: engem is beleértve) nem tudja mire van szüksége)
Am ha ilyen egyszerű lenne... úgy döntök h nem akarok vkit szeretni és már el is felejtem.. jaj de jó lenne =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!