Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan Sikerülhetne?

Figyelt kérdés

18/F vagyok és a nagy helyzet h Meleg vagyok :S

Ez van ... Nem tudok változtatni rajta ...

És a gond az hogy nem tudok nyitni fiúk felé vagyis nagyon nehezen és már hihetetlenül vágyok már egy komoly kapcsolatra . A kérdés hogyan tudnék változtatni h ne legyek annyira szégyenlős és merjek nyitni mások felé ( hogy legyek kezdeményező) és mondjuk merre keressek olyan személyeket akik ugyanígy éreznek ?

Válaszokat előre köszi !

2011. jún. 13. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélgetéssel nyitni. Nem feltétlenül kell egyből komoly dolgokról, csak beszélgess a fiúkkal. Arról nem tudok nyilatkozni, hol találsz ilyen fiúkat, de azt nem mondom, hogy menj el a felvonulásra, mert szerintem az nagy hülyeség. Ott sokan vannak, de na. :) 19n
2011. jún. 13. 23:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Nah az ilyenek nálam felejtős dolgok XD ( felvonulás)

Úgy vagyok vele hogy ha így is nehezen fogadnak el akkor majd úgy tuti elfognak ha pár ember tangában rázza a mindenét ( háát gratulálok az ilyen emberek logikájának)

Az nekem is SOK meg az egyéb ilyen Durva helyek ...

De nagyon köszönöm a választ ;) Megpróbálom kicsit lazábbra venni a dolgokat :)

2011. jún. 13. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Van rengeteg meleg bár. Én voltam már ilyenben és nem csak fiúk vannak. És nem tepernek le, ugyan olyan mint egy normális bár vagy pud. Menj el, nézd meg. Egy próbát megér. Ha nem tetszik, többet nem mész.

És egyetértek az előzővel, kezdj el beszélgetni valakivel általános dolgokról.

2011. jún. 14. 14:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Hááát egyedül nagyon félek elmenni egy melegbárba egyébként mennék ha lenne társaságom :S

De egyedül félek belevágni egy ilyen próbának

2011. jún. 14. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem, mindig meg akartam kérdezni:

A melegek mit nem szeretnek a nőkben? konkrétan mire gondolnak amikor egy meztelen női testet látnak? vagy egy mellet?

Én nem vagyok meleg, ebből következően képtelen vagyok ezt megérteni. A kérdésemet nem provokációnak szántam, komolyan érdekel.

2011. jún. 18. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Hááát..,amit írtak előttem is,kezd el beszélgetni fiúkkal. Amúgy vannak direkt erre a célra létrehozott ilyen....úgymond társaságok. :) Neten érdeklődhetsz.:)
2011. jún. 18. 21:20
 7/11 A kérdező kommentje:

Hááát ezt én sem tudom megérteni :D

Egyszerűen nem úgy nézek meg egy női testet mint egy férfi testet

Egyszerűen MÁS

Csak úgy tudom definiálni h én úgy nézek egy nőre mint te egy fiúra. Számomra semlegesek és nem tudok elképzelni velük egy kapcsolatot

Elhiheted h én sem önszántamból érzek így , én sem kértem h így legyen , SŐŐT egyszerűen csak azt tudom mondani h számomra ez egy "átok"

Soha nem lehet normális életem nem fognak elfogadni és soha nem vállalhatom fel ha lesz egy barátom az utcán mint ahogyan azt egy férfi nő teszi , mert ha ezt megtenném mindenki tudja mi történne ...

Szóval ennyi remélem valamennyire sikerült választ adnom

2011. jún. 18. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Értem, érdekes.

Nekem amúgy van egy meleg ismerősöm, semmi gondom nincs velük amíg nem próbálnak udvarolni, de abban az esetben is csak akkor van ha nem értik meg hogy bocs de nem és folytatják. Egyszer volt ilyen.

2011. jún. 18. 21:42
 9/11 A kérdező kommentje:

Hááát mindennek mondanám csak nem érdekesnek XD Már bocsi :D

Így kívülállónak nehéz és szinte lehetetlen mien ezt átélni főleg 18 évesen ...

2011. jún. 18. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Érdekes mer én meglátok 2 cickót majd besz*rok else tom képzelni milyen lenne ha ugy néznék rá mint két nemtom, akármi hétköznapi tárgyra. Kb olyan lenne mint... nem lélegezni.
2011. jún. 18. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!