Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha osztálytárssal kezdek ki?
Figyelt kérdés
Már 3 éve egy osztályba járunk és csak most kezdett tetszeni! Eddig szinte nem is szóltunk egymáshoz most meg már nem lenne géz ha rámásznék??2011. jún. 13. 23:26
11/26 A kérdező kommentje:
jóötlet előző XDXD
2011. jún. 14. 22:28
12/26 anonim válasza:
fura lenne, mer csaj vagy xdxd
13/26 A kérdező kommentje:
hááh azt nem irtam h lányvagyook lebuktáál zsóó
2011. jún. 15. 00:01
14/26 anonim válasza:
milyen zsóó? Zsóóti? :O Mer az vok... xd Ja és onnan tudom hogy a beszédstílusod lányos....
15/26 anonim válasza:
ejj zsaóti megvóolt már a numera?
16/26 A kérdező kommentje:
lányos beszédstílus?? xDxD hát ez kcva jóó zsótii
2011. jún. 15. 21:17
17/26 anonim válasza:
figyelj ezt igazából te érzed a legjobban. Pl én most szakítottam a barátnőmmel aki egyben osztály társam is .2 évig jártunk,szakítottunk.Minden nap látom a suliban nagyon szar érzés.
De szerintem megérte :D
De jól fontold meg a dolgot, mert a végén úgyis szar lesz.
18/26 A kérdező kommentje:
de nem volt szar h mindennap együtt voltatok suliban? mmint ha mindennap taliztok akk tudtok egyáltalán vmi ujról beszélni? de mondjuk én ugyis max csak nyáriszünetre gondoltam de nem tom
2011. jún. 16. 21:59
19/26 anonim válasza:
Gáznak nem gáz de ha komolyan gondolod pl:ien járás ügy meg stb... akkor osztálytárssal nem érdemes szerintem (tapasztalatból mondom :D) de ha csak egy kis kalandnak akkor hajrá ;)
16/L
20/26 anonim válasza:
Nem unjátok már a gázos kérdéseket????
És ha 100-ból 99 ember azt mondja, hogy gáz, akkor te is annak fogod tartani???
Teljesen felesleges kérdés, álj a sarkadra és érd el a célodat, ahelyett, hogy ilyen gyerekes kérdést teszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!